21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Nog meer exposanten op the hair x-perience

Vandaag stellen wij jullie graag voor aan weer 2 nieuwe exposanten die we aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. Een warm welkom aan SESA Cosmetics en Parfumpoint Refill.

SESA Cosmetics is een Kappersgroothandel sinds 2008, leverancier van professionele haarproducten en tools in de BENELUX. Wij zijn Distributeur van de merken die wij verkopen, hierdoor kunnen wij de producten met hoge kwaliteit voor scherpe prijzen aanbieden. Producten zijn altijd uit voorraad leverbaar. Verder ondersteunen zij klanten met verschillende workshops en trainingen in hun academie zoals: Curly Treatment, Straightening Treatment, Repair Treatment en Color Treatment.

Parfumpoint refill is één van de snelst groeiende parfum marketingorganisaties in de wereld. De parfums zijn van de hoogste kwaliteit met de meest uiteenlopende geurnoten.

Zowel in Nederland en buiten de grenzen schieten de parfum vulpunten als paddenstoelen uit de grond. Veel parfum gebruikers koopt hun favoriete parfum in een van de vele parfum vulpunten. Vandaar de naam refill point.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.