21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Bezoekers kunnen zich weer verheugen op een inspirerend programma

Eindelijk is het weer zover: op 12 en 13 juni kun je weer in contact komen met leveranciers en kapper collega’s tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. De bezoekers kunnen zich deze editie weer verheugen op een uitgebreid programma en een goedgevulde beursvloer.  

Ben jij opzoek naar inspiratie, nieuwe producten, de laatste trends en innovaties uit de kappersbranche? The Hair X-perience is het alles-in-één kappersevent van Nederland en de plek voor iedere kapper, van leerling tot ervaren hairstylist of barber. Laat je zintuigen prikkelen en kom in contact met meer dan honderd verschillende merken; van distributeurs in kleur- en stylingsproducten tot leveranciers van scharen en van saloninrichtingen tot media partijen en brancheverenigingen.

Naast een goedgevulde beursvloer is er ook een uitgebreid programma met vaktechnische demo’s, inspirerende shows, leuke look & learns en interessante lezingen en krijg je de handvatten aangereikt om je salon ‘future proof’ te maken. Exposant Suzanne Slegers van Haircademy omschrijft The Hair X-perience als volgt: “Het is een inspirerende én gezellige Nederlandse beurs waarin de passie van het haar en kappersvak centraal staat.”

Nieuw dit jaar; De SmartBadge
Vanaf komende editie wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens het beursbezoek. Door de komst van de Smart Badge technologie kan je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. Zelfs als er geen face to face gesprek gevoerd is met de exposant op de beursvloer kan je als bezoeker wel de relevante informatie verzamelen. Met de komst van de Smart Badge technologie loop je zonder losse folders en visitekaartjes de beursvloer af, zo efficiënt was een beursbezoek nog nooit!

Leukste kapsalon van Nederland
Dit jaar zal The Hair X-perience ook het podium bieden voor de verkiezing van de ‘Leukste kapsalon van Nederland’. Binnenkort zal de organisatie de genomineerde bekend maken en tijdens The Hair X-perience zal er een uitreiking worden gehouden op Mainstage en zullen de landelijke deelnemers beoordeeld worden door een officiële vakjury.

Leveranciers
Ook leveranciers uit de kappersbranche kunnen zich nog aanmelden voor het tweedaagse event. The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten. Leveranciers die deel uit willen maken van The Hair X-perience op 12 en 13 juni 2022 kunnen contact opnemen met Sterre Daans Accountmanager van The Hair X-perience via sterre.daans@easyfairs.com

Let op; vanaf 25 april gaat de registratieportal open en kan jij een ticket bemachtigen!

Wil jij als kapper op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen omtrent de beurs? En wil jij als eerste een kaartje bemachtigen? Volg The Hair X-perience dan op Facebook, Instagram of LinkedIn. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.