21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Drie nieuwe exposanten in het zonnetje

Vandaag zetten we weer drie nieuwe exposanten in het zonnetje. Deze keer zijn dat Optios, Andmetics en HAARO Friseurbedarf. Neem een kijkje bij hun aanbod!

Optios, dé oplossing voor de specifieke administratieve benodigdheden voor jouw kapper- of schoonheidssalon. Je agenda, klantenfiches en administratie beheer je gemakkelijk in één programma.

Andmetics is jouw partner voor het waxen, vormen, kleuren, stylen, liften en verzorgen van de wenkbrauwen. Hier kun je de nieuwste producten vinden voor jouw salon.

HAARO Friseurbedarf (Joewell / e-kwip / Y.S. Park) levert gereedschap en uitrusting van hoge kwaliteit voor de professionele kappersbranche, voornamelijk scharen. Naast de exclusieve distributie van het Japanse top merk Joewell, brengen zij ook andere topmerken van scharen op de markt. Daaronder bijvoorbeeld e-kwip, e-kwip plus en Konayuki. Natuurlijk bieden zij ook de best mogelijke slijpservice door hun geschoolde experts in Solingen.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.