21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Diego González-Clark zal aanwezig zijn als Main Stage host tijdens the hair x-perience!

Diego González-Clark zal onze host worden op de Main Stage! Tijdens The Hair X-perience zal hij je meenemen in alle Main Stage onderdelen.
 

Diego González-Clark studeerde, na het afronden van het gymnasium, aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten Dansacademie waar hij de opleiding musicaltheater volgde. Daarna studeerde hij aan The University of Arts London, London Studio Centre en behaalde in 2013 zijn Bachelor of Arts with Honour Degree in Music Theatre.

Terug in Nederland was hij te zien in de musicals: Warhorse, Beauty and the Beast, On Your Feet, Mamma Mia! en Kinky Boots. Ook was hij als kinderregisseur en -begeleider verantwoordelijk voor de Fletchers in The Bodyguard.

Maar ook werkt hij als acteur en model voor tv-commercials en fotoshoots. Daarnaast vertaalt hij series en films vanuit het Spaans naar het Nederlands en is hij te horen als stemacteur in verschillende series, films en commercials.

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.