21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

We stellen nog graag drie exposanten aan jullie voor, maak kennis met: Aveda, Alteq en PESHO.

Vlak voor de beurs stellen we graag nog drie exposanten aan jullie voor! Maak kennis met: Aveda, Alteq en PESHO.

De wortels van Aveda liggen in Ayurveda. Een Indiaase genezingstraditie die gebaseerd is op het leven en de onderlinge verbondenheid van alle wezens. Al 5000 jaar is het bewezen dat behandeling van het gehele individu tot een betere persoonlijke balans en welzijn leidt. Daarom ontwikkelen ze bij Aveda producten die niet alleen effect hebben op je haar en huid, maar ook op je lichaam, geest en emoties.

Bij Aveda, de kunst en wetenschap van pure bloemen- en plantenextracten, zijn ze van mening dat de natuur de beste schoonheidsverzorging biedt. Dit is de reden waarom ze er voortdurend naar streven hun gebruik van op natuurlijke wijze verkregen ingrediënten waar mogelijk te vergroten.

 

Alteq is een Nederlands merk dat kappersbenodigdheden maakt. De producten van Alteq worden in Nederland ontwikkeld en geproduceerd met respect voor mens, dier en milieu. Ook wordt de kwaliteit van deze producten goed gewaarborgd. De producten van Alteq zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden voor een aantrekkelijke prijs.

Bij PESHO Professional leven ze voor gezond, gelukkig haar en de visie van de mooie PESHO flessen in je douche. Haarprofessionals en hun klanten waren steeds vaker op zoek naar producten gemaakt van gezondere ingrediënten, maar zonder de prestaties in te leveren hierdoor werd toen PESHO gecreëerd. Je staat op het punt om een samengestelde, schone schoonheidshaarverzorgingslijn te ervaren die echte prestaties biedt zoals alle andere die je eerder hebt geprobeerd. Luxe, met verbazingwekkende werkzaamheid en gebruik makend van de meest krachtige ingrediënten uit de natuur. Dat is PESHO. Vanaf het begin in 2014 staat productzuiverheid voorop, alle Pesho Argan Line producten zijn parabenen en glutenvrij, sulfaatvrij reinigend en natriumchloridevrij, en alle producten zijn goed voor je haar en huid!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.