21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

nog meer nieuwe exposanten!

We mogen nog drie nieuwe exposanten uitlichten! Proud 24•7, Salon de Nieuwe Stad en Slijperij ScherpGoed zijn te vinden op de beursvloer op 12 & 13 juni.

Proud 24•7 is een importeur van professionele kappersproducten met Brabantse gezelligheid en nuchterheid. Je kunt bij hen terecht voor complete salonconcepten, salontoebehoren, inrichting en educatie op maat. Het hart van de organisatie bestaat uit gemotiveerde medewerkers afkomstig uit de kappers- of beautybranche. Hierdoor ben je altijd verzekerd van professioneel advies.

Salon de Nieuwe Stad behoort tot één van de onderwijsbedrijven mogelijk gemaakt door MBO Amersfoort. Bij Salon de Nieuwe stad worden onderwijs en het bedrijfsleven dichter bij elkaar gebracht. Ze willen jou als bezoeker bewust maken van het feit dat het voor een salon steeds belangrijker is om een totaalpakket aan te bieden aan jouw klanten. Je vindt ze daarom in de Beauty Area.

Bij Slijperij ScherpGoed zijn ze al jaren gespecialiseerd in het slijpen van Japanse scharen en doen dit met de grootste zorg en passie voor het vak.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.