21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

De salon van de toekomst

Soma Rahimi gaat 11 en 12 juni op The Hair X-perience een masterclass geven over de salon van de toekomst. Zondag 11 juni geeft zij daarbij een show op de Main Stage.

In een tijd waarin steeds duidelijker wordt dat wij moeten zorgen voor de planeet aarde zullen we naar mogelijkheden moeten zoeken. Zelfs als jij daar nog niet klaar voor bent dan zal jouw klant dit wel zijn. Op termijn zal jouw klant gaan verwachten dat ook jij rekening houdt met de aarde. Blijf je nog steeds haarlak met aerosols gebruiken, zit er nog ammoniak in de verf, wordt er de hele dag gebruikgemaakt van hittebronnen als een föhn, haardroger, stijl-/krultang en een wasdroger?
Onze klant wordt steeds bewuster en zal het niet meer waarderen dat jij er niet mee bezig bent. De klant komt graag bij een kapper die bij hem of haar past.

Wat kunnen wij als kapper doen om duurzaam te werken?
Een aantal producenten binnen de beautybranche spelen hier al goed op in. Nu is het aan jou om keuzes te gaan maken.

Ben ik er als ik zo’n merk in huis haal?
Het is pas een begin. Geen kwestie van “Ik doe het omdat een ander dit van mij verwacht.” maar omdat jij voelt en weet dat het noodzakelijk is. Pas dan kom je oprecht over. Als je dat gevoel te pakken hebt dan gaat de rest vanzelf.

Soma heeft haar basis gelegd bij Vidal Sassoon in Londen, na meerdere jaren in toonaangevende salons in o.a. Den Haag en Amsterdam gewerkt te hebben heeft zij sinds 2022 “Hans Beers Hair Stage” in Amsterdam overgenomen, welke omgedoopt zal worden in “BY SOMA”. Zij geeft daarnaast diverse trainingen bij kappersmerken. In samenwerking met AVEDA zal zij jou uitleggen hoe de toekomst van de kapper eruit gaat zien.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.