21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

De Top 5 Meest Gewilde Bob Kapsels voor 2024

Nieuw onderzoek heeft de vijf meest gewilde bob-kapsels voor 2024 onthuld, en we kunnen met zekerheid zeggen dat we enthousiast zijn! Om te voorspellen welke trends 2024 zullen veroveren, analyseerde Ripe Hair & Beauty de populariteit van 30 verschillende bobstijlen aan de hand van Google-zoekvolumegegevens, om vervolgens de resultaten jaar na jaar te vergelijken en te onthullen welke de grootste groei in interesse laten zien. Bobs waren overal in 2023, met meerdere beroemdheden en influencers die kortere stijlen lieten zien op rode lopers en Instagram-feeds – en het lijkt erop dat de trend niet van plan is om te vertragen.

Dus, zonder verder oponthoud, de top vijf meest gewilde bob-kapsels voor 2024 zijn…

Bubble Bob

De Bubble Bob bevindt zich tussen de kin en schouders en kenmerkt zich door een rondere vorm die onderaan krult. De veerkrachtige, volumineuzere variant van de bob is al gezien bij beroemdheden zoals Zendaya en Kristen Bell en lijkt de meest aangevraagde stijl te worden in 2024, met een enorme toename van 1.300% in interesse in slechts 12 maanden.

Micro Bob

Ook in populariteit stijgt de micro bob enorm, een ultrakorte versie van de klassieke snit zoals de naam suggereert. Het kan op verschillende manieren gestyled worden en valt net op de jukbeenderen – waardoor het zowel zeer draagbaar als geschikt is voor een breed scala aan haartypes. Lily Allen heeft het hele jaar 2023 de micro bob gepromoot, en het lijkt erop dat zij niet de enige zal zijn, met een stijging van 243% in interesse ten opzichte van vorig jaar.

Box Bob

De box bob is een moderne interpretatie van de tijdloze stijl, gekenmerkt door zijn korte, scherpe snit en superrechte uiteinden – waardoor het een vierkante, doosachtige vorm krijgt die allesbehalve vierkant is. Het is recent een favoriet geworden van Hailey Bieber, waardoor het een van de trends van het jaar is, en de populariteit lijkt niet af te nemen in 2024, met zoekopdrachten naar de stijl die in 12 maanden met 120% toenemen.

90s Bob

De jaren 90 worden vaak aangehaald als referentie in modetrends en schoonheid – en deze nostalgische snit is een liefdesbrief aan het tijdperk. Het is een zwierige, volle stijl die inspiratie put uit de ultieme supermodellen van de jaren 90, met subtiele lagen en een grote föhn om zijn volumineuze glorie te bereiken. De snit is gedragen door meerdere beroemdheden dit jaar, waaronder Kourtney Kardashian en Aubrey Plaza, en met een groei van 116% in interesse, kunnen we het breder gaan zien.

Italian Bob

De Italiaanse bob, die de afgelopen maanden enorm populair is geworden op TikTok, lijkt terug te keren – met een toename van 85% in zoekopdrachten in het afgelopen jaar. De Italiaanse bob reikt tot aan de kin en is iets minder gedefinieerd aan het einde dan andere snitten, waardoor het lichter en veel gemakkelijker te dragen is. Simona Tabasco is het beroemdheidsgezicht van de Italiaanse bob, met een volumineuze, het gezicht omlijstende stijl die oh-zo-chic is.

Bron: Weldon, C. (2023, December 7). The top 5 most wanted bob hairstyles for 2024. Hairdressers Journal – Hair Industry News, Trends and Business Advice.

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.