21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Pers

Praktische info

Pers is welkom bij The Hair X-perience

Easyfairs Nederland staat al meer dan 20 jaar bekend om haar gastvrijheid. Vanzelfsprekend geldt dit ook voor de pers. Daarom is de pers van harte welkom bij beurzen en events van Easyfairs Nederland, Nederlands grootste beurs- en eventorganisator.

Bij de persafdeling van Easyfairs Nederland kun je terecht voor accreditatie- en interview verzoeken.

Persaccreditaties

Om accreditatie aan te vragen voor een beurs/event van Easyfairs Nederland, kun je een mail sturen naar pers@easyfairs.com. De accreditatie dient uiterlijk twee werkdagen voorafgaand aan de beurs/het event te worden aangevraagd, waarna je per mail antwoord krijgt over het al dan niet toewijzen van de accreditatie. Als vooraf geaccrediteerd perslid kun je je persbadge ophalen bij de beursreceptie.

Persberichten ontvangen?

Wil je op de verzendlijst van persberichten van Easyfairs Nederland? Neem dan contact met ons op via pers@easyfairs.com.

Voor meer informatie, beeldmateriaal, interview verzoeken en/of overige vragen, neem gerust contact op met onze persafdeling of bel naar +31 (0) 523 289 867.

 
Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.