21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Exposantennieuws

Exposantennieuws

deze exposanten komen naar the hair x-perience!

Met nog maar iets meer dan 2 weken te gaan hebben we deze week 7 exposanten bekend mogen maken! Gio Mat, Solo industries, wijzijnkapper.nl, Mattie, Pro John Beerens, Embron en Hair Mix komen naar het evenement.

Exposantennieuws

Ken jij deze nieuwe exposanten al?

In plaats van 2 of 3 mogen wij deze week 5 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen! De exposanten die wij in dit artikel gaan uitlichten zijn Jezewski, Beauty Pillow, Top Hair, Split Ends B.V. & Happy Foils.

Exposantennieuws

Nog meer exposanten op the hair x-perience

Vandaag stellen wij jullie graag voor aan weer twee nieuwe exposanten die we aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. Een warm welkom aan SESA Cosmetics en Parfumpoint Refill.

Exposantennieuws

Omorfy en Sudac staan ook op The Hair X-perience

Wekelijks vertellen wij welke nieuwe exposanten er op de beurs te vinden zullen zijn. Vandaag willen wij 2 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen!  Sudac en Omorfy  zijn te vinden op de beursvloer tijdens The Hair X-perience!

Exposantennieuws

nog meer nieuwe exposanten tijdens the hair x-perience!

Wij houden jullie graag up-to-date over nieuwe exposanten tijdens The Hair X-perience! Daarom lichten we vandaag weer drie nieuwe exposanten uit die jij een bezoekje kan brengen tijdens onze beurs. Dit zijn Prestato, Honma Tokyo en Lanette Medical Beauty!

Bezoekersnieuws

Bezoekers kunnen zich weer verheugen op een inspirerend programma

Eindelijk is het weer zover: op 12 en 13 juni kun je weer in contact komen met leveranciers en kapper collega’s tijdens The Hair X-perience in Gorinchem. De bezoekers kunnen zich deze editie weer verheugen op een uitgebreid programma en een goedgevulde beursvloer.

Exposantennieuws

nog meer nieuwe exposanten!

We mogen nog drie nieuwe exposanten uitlichten! Proud 24•7, Salon de Nieuwe Stad en Slijperij ScherpGoed zijn te vinden op de beursvloer op 12 & 13 juni.

Exposantennieuws

Exposant Finnley’s komt met CG&E methode tegen haaruitval en haarverlies

Dunner wordend haar, haar dat veerkracht jeugdigheid en glans mist, of haaruitval? Haaruitval of dunner wordend haar kunnen we niet altijd voorkomen, maar we kunnen wel de juiste professionele producten bieden en gebruiken die ook daadwerkelijk resultaat behalen en zowel het haar als de hoofdhuid verzorgen.

KIN Cosmetics Nederland
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | KiN Cosmetics

KIN Cosmetics is een volledige haarverzorgingslijn van een mooi Spaans familiebedrijf dat al bestaat sinds 1932. Wij bieden KIN uitsluitend salon exclusief aan. Wij doen mee aan The Hair X-perience om potentiële klanten te ontmoeten en er voor onze bestaande klanten willen zijn én omdat er komende maanden nieuwe producten worden gelanceerd die we daar willen presenteren.

Hunter1114
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Hunter1114

Hunter1114 is een stoer en ambitieus merk met luxueuze en unieke minerale Styling- en verzorgingsproducten. Hunter1114 levert echte herenproducten voor het beste resultaat: mooi en gezond haar! Hunter1114 is pas sinds 1 april 2019 bij Salons of Barbershops verkrijgbaar en is sterk groeiend. 

Shine online | tips voor een goede online zichtbaarheid
Exposantennieuws

Shine online | tips voor een goede online zichtbaarheid

Investeer in jouw online zichtbaarheid. In veel gevallen komen jouw klanten als eerste online in aanmerking met jouw salon of merk. Niet veel klanten zullen jouw salon binnenstappen zonder minstens even op je website, Instagram of Facebook te hebben bekeken. Zorg dat alle kanalen op elkaar afgestemd zijn en het juiste gevoel overdragen. Zet het wekelijks op je to-do lijstje om even je social media kanalen bij te werken en om iets leuks in te plannen

Barbertools.nl
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Barbertools.nl

Jezewski Hairtools | De familie Jezewski is al sinds 1962 actief in de kappersbranche, nationaal èn internationaal. Robèrt Jezewski starten zijn carrière in 1987 en bracht in 2001 het Engelse kappersmeubelen merk REM naar Nederland. We spreken hier dus over ruim 50 jaar aan ervaring in de verkoop van professionele kappersproducten.

The Hair X-perience 2020 - Wahl Nederland
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Wahl Nederland B.V.

Wahl Nederland B.V. vertegenwoordigd in Nederland, België en Luxemburg de merken Wahl, Moser, Ermila en ETI. Al deze merken gaan al jaren mee in de professionele kappersmarkt. Afgelopen jaar bestond bijvoorbeeld het merk Wahl 100 jaar en het merk Moser bestaat volgend jaar alweer 75 jaar.

Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Finnley’s Haircosmetics

Finnley’s Haircosmetics, geboren vanuit de dagelijkse praktijk.

De afgelopen 15 jaar is het een leerschool geweest met ervaringen als salon eigenaren, medewerkers diverse cosmetica bedrijven, als distributeur en uiteindelijk als producent. In die afgelopen 15 jaar zijn we tegen diverse problemen aangelopen en niet alleen op zoek gegaan naar oplossingen binnen de producten en haar verpakkingen, maar ook naar marktbenadering en marktbewerking.

Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Superstore for Hair

Van kappersgroothandel tot partner voor de kapper. Superstore for Hair is dé partner voor elke professionele kapper. Van haarproducten tot educatie, wij hebben alles voor jouw salon. Iedere klant in jouw stoel is anders en elke behandeling vraagt om andere producten en technieken. Daarom bieden wij alle materialen en kennis die je nodig hebt, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Exposantennieuws

Meet the exhibitor | guy sarlemijn design

Inspiratie opdoen voor een nieuw interieur? Nieuwe stoelen of wasunits nodig? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Guy Sarlemijn Design in Strijen. ”Of je nu een ruim budget hebt of wat minder te besteden: ik weet dat we je kunnen helpen. Wij hebben voor iedereen een passend advies en een geweldige collectie in verschillende prijsklassen ”, vertelt Guy. 

Exposantennieuws

Meet the exhibitor | DSS Salon Products

De uitstraling van uw salon zegt iets over uw kwaliteit en waarborgt uw positie op de markt! Daarom is het belangrijk dat uw salon er goed uitziet. DSS Salon Products komen zelf uit de kappersbranche en hebben veel ervaring met zowel inrichting als kapsalonartikelen. 

Pesho Professional
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Pesho professional

Pesho Professional gebruikt alleen de beste ingrediënten. “De ruwe grondstoffen zijn de basis voor de kwaliteit van een product. Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten. Onze ingrediënten zijn allemaal veilig en van hoge kwaliteit.

Trend-Design kapmantels
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Trend-design

Klanten komen bij jou om mooi gemaakt en verwend te worden. Maar in de kappersstoel zélf worden ze meestal gehuld in een zwarte cape waar

Heads-Up
Exposantennieuws

Meet the exhibitor | Heads-up

Heads-Up is een essentieel onderdeel in het educatie proces van beginnende kappers. Marcel van Heads-Up heeft als doel de vakdocenten te bereiken op de beurs

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.