Exposantennieuws

KIN Cosmetics Nederland

Meet the exhibitor | KiN Cosmetics

KIN Cosmetics is een volledige haarverzorgingslijn van een mooi Spaans familiebedrijf dat al bestaat sinds 1932. Wij bieden KIN uitsluitend salon exclusief aan. Wij doen mee aan The Hair X-perience om potentiële klanten te ontmoeten en er voor onze bestaande klanten willen zijn én omdat er komende maanden nieuwe producten worden gelanceerd die we daar willen presenteren.

Shine online | tips voor een goede online zichtbaarheid

Shine online | tips voor een goede online zichtbaarheid

Investeer in jouw online zichtbaarheid. In veel gevallen komen jouw klanten als eerste online in aanmerking met jouw salon of merk. Niet veel klanten zullen jouw salon binnenstappen zonder minstens even op je website, Instagram of Facebook te hebben bekeken. Zorg dat alle kanalen op elkaar afgestemd zijn en het juiste gevoel overdragen. Zet het wekelijks op je to-do lijstje om even je social media kanalen bij te werken en om iets leuks in te plannen

Barbertools.nl

Meet the exhibitor | Barbertools.nl

Jezewski Hairtools | De familie Jezewski is al sinds 1962 actief in de kappersbranche, nationaal èn internationaal. Robèrt Jezewski starten zijn carrière in 1987 en bracht in 2001 het Engelse kappersmeubelen merk REM naar Nederland. We spreken hier dus over ruim 50 jaar aan ervaring in de verkoop van professionele kappersproducten.

Meet the exhibitor | Finnley’s Haircosmetics

Finnley’s Haircosmetics, geboren vanuit de dagelijkse praktijk.

De afgelopen 15 jaar is het een leerschool geweest met ervaringen als salon eigenaren, medewerkers diverse cosmetica bedrijven, als distributeur en uiteindelijk als producent. In die afgelopen 15 jaar zijn we tegen diverse problemen aangelopen en niet alleen op zoek gegaan naar oplossingen binnen de producten en haar verpakkingen, maar ook naar marktbenadering en marktbewerking.

Meet the exhibitor | Superstore for Hair

Van kappersgroothandel tot partner voor de kapper. Superstore for Hair is dé partner voor elke professionele kapper. Van haarproducten tot educatie, wij hebben alles voor jouw salon. Iedere klant in jouw stoel is anders en elke behandeling vraagt om andere producten en technieken. Daarom bieden wij alle materialen en kennis die je nodig hebt, zodat jij kan doen waar je goed in bent.

Meet the exhibitor | guy sarlemijn design

Inspiratie opdoen voor een nieuw interieur? Nieuwe stoelen of wasunits nodig? Neem dan eens een kijkje in de showroom van Guy Sarlemijn Design in Strijen. ”Of je nu een ruim budget hebt of wat minder te besteden: ik weet dat we je kunnen helpen. Wij hebben voor iedereen een passend advies en een geweldige collectie in verschillende prijsklassen ”, vertelt Guy. 

Scroll naar top