21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | Hunter1114

Hunter1114 is een stoer en ambitieus merk met luxueuze en unieke minerale Styling- en verzorgingsproducten. Hunter1114 levert echte herenproducten voor het beste resultaat: mooi en gezond haar! Hunter1114 is pas sinds 1 april 2019 bij Salons of Barbershops verkrijgbaar en is sterk groeiend. 

Hunter1114 heeft minerale producten voor de hedendaagse man van elke afkomst en passend bij elke levensstijl. Elke geur is uniek, elegant en subtiel. Hunter1114 heeft een (h)eerlijke kleine maar complete verzorgingslijn met 14 luxueuze en gezonde producten, alles wat de Salon en Barbershop voor de moderne man nodig heeft. Van Clay tot Shampoo, van Aftershave tot Baardolie, Hunter1114 is de mooimaker van de Benelux.

Hunter1114
 wil toegevoegde waarde bieden en niet alleen de beste en mooiste producten leveren. Alleen aan u zonder tussenkomst van een groothandel. We houden contact, bieden de juiste ondersteuning, geven relevante productinformatie en bieden leuke acties, workshops, opleidingen, cursussen en demonstraties aan. U bent goed in het mooi maken van uw klant, wij in het leveren van de mooimakers. U beslist wat u in uw assortiment opneemt, niet wij. En is het bijna op, dan is het niet nodig om voor een maandsalaris bij te bestellen. 

Hunter1114 doet mee aan The Hair X-perience omdat ze een nieuw merk zijn en graag meer naamsbekendheid willen onder de kappers en barbers in de Benelux.

Test Hunter1114 vrijblijvend en vraag een proefpakket aan.

Bezoek ons op stand 224 

www.hunter1114.nl
 

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.