21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | KiN Cosmetics

KIN Cosmetics is een volledige haarverzorgingslijn van een mooi Spaans familiebedrijf dat al bestaat sinds 1932. Wij bieden KIN uitsluitend salon exclusief aan. Wij doen mee aan The Hair X-perience om potentiële klanten te ontmoeten en er voor onze bestaande klanten willen zijn én omdat er komende maanden nieuwe producten worden gelanceerd die we daar willen presenteren.

Tijdens The Hair X-perience staat KIN Cosmetics ook op de beurs met het exclusieve Japanse merk Sakura. Dit merk van Createur Antoine van Veggel staat bekend om zijn uitgebreide assortiment Japanse scharen van top kwaliteit. Antoine van Veggel en David Coster kunnen de klanten tijdens The Hair X-perience uitgebreid te woord staan en de scharen kunnen direct worden gekocht. 

Meer info over KIN op:
kincosmetics.nl
kincosmetics.com

Facbook: KIN Cosmetics Nederland
Instagram: kincosmeticsnl

#getthekinlook

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.