21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Ken jij deze nieuwe exposanten al?

WOW! In plaats van 2 of 3 mogen wij deze week 5 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen! De exposanten die wij in dit artikel gaan uitlichten zijn Jezewski, Beauty Pillow, Top Hair, Split Ends & Happy Foils.

Jezeweski brengt kwaliteitsmerken exclusief op de markt in de Benelux. Het familie bedrijf is al actief sinds 1960 nationaal èn internationaal. Jezeweski biedt producten van Red Deer, Alteq en Hammesfahr.

Beauty Pillow is dé specialist in satijnen kussenslopen! Onze kussenslopen zijn een weldaad voor huid en haar. Slapen op het zachte satijn van Beauty Pillow geeft een gevoel van luxe en verwennerij en heeft tegelijkertijd een verzorgende werking voor je huid en haar. Het reguleert namelijk de talgproductie en behoudt vocht voor huid en haar.

Top Hair is trouwe partner van The Hair X-perience en dé glossy voor de professionele kapper in Nederland en België.

Split Ends is distributeur van DIVA Professional. Alle haar tools voor de professional. Neem een kijkje bij haar producten!

Happy Foils leveren hun eigen unieke highlights folies met vrolijke en leuke printen! Happy Foils makes highlights so much more fun! Ook zijn ze leverancier van zeer kwalitatief model kappershanddoeken.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.