21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | Pesho professional

Pesho Professional is er dit jaar weer bij!  

Pesho Professional gebruikt alleen de beste ingrediënten. “De ruwe grondstoffen zijn de basis voor de kwaliteit van een product. Daarom gebruiken wij alleen de beste ingrediënten. Onze ingrediënten zijn allemaal veilig en van hoge kwaliteit.

Om Pesho Professional exclusief te houden is er bewust gekozen om de producten voornamelijk in geselecteerde salons te verkopen. In Nederland worden de producten op dit moment in 40 salons, in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Leiden en Arnhem, gebruikt en verkocht. Ook internationaal is Pesho Professional aanwezig, met distributeurs in bijvoorbeeld Irak, Dubai, Noorwegen en Duitsland.

Een nieuw product van Pesho Professional is onze Infinite Hold Styling Gel. Deze hydraterende en zeer langwerkende styling gel is geschikt voor gladde en gestructureerde stijlen. Pesho Infinite Hold houdt het haar soepel en glad bij zowel wet-look als droge kapsels. De met arganolie verrijkte formule biedt flexibele controle en een ultieme glans zonder ongewenste laagvorming en schilferen. Met deze gel verstevig je niet alleen je haar, je verzorgt het tegelijkertijd. Hoe mooi is dat?”

“We timmeren nu vooral hard aan de weg om mijn merk Pesho bekend te maken. Dat gaat vooral via mond-tot- mond-reclame. Klanten zien ons op beurzen, horen over ons van kennissen, ervaren onze producten in salons en ga zo maar door. We gaan voor duurzame relaties. Wij groeien liever langzamer en op een organische manier.Vergelijk het met een boom die je plant. Je moet ervoor zorgen dat die goed wortelt, dat je hem goed water en voedingstoffen geeft. En als de boom groeit moet je hem regelmatig snoeien en bijhouden om uiteindelijk een mooie, gezonde boom te krijgen. Zo krijg je een sterke boom die oud kan worden en niet bij de eerste de beste storm omwaait.”

Pesho Professional products suitable for all hair types.
Give your hair this little extra and you will see:
You are different with pesho!

Bezoek Pesho Professional op stand 203

Pesho Professional

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.