21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | Trend-design

Klanten komen bij jou om mooi gemaakt en verwend te worden. Maar in de kappersstoel zélf worden ze meestal gehuld in een zwarte cape waar geen mens zich echt prettig in voelt. Trend-Design ontwikkelde een cape waar iedere salon een statement mee kan maken. “Stap eens af van dat veilige zwart en kies voor een zomerse kleur of een Burberry-achtig ruitje. Zodat je klant er ook ín je stoel fashionable uitziet”, zegt Maximilian Ramspoth van Trend-Design.

Traditionele kapmantels zijn langwerpig. Dat is vooral praktisch voor de fabrikant, want de mantels kunnen daardoor makkelijk en snel uit een groot stuk stof gemaakt worden. “Voor de kapper zijn deze langwerpige capes wat minder praktisch”,ervaart Maximilian. “Ze zijn vaak te lang, waardoor ze op de grond hangen en de kapper er regelmatig overheen rijdt met zijn of haar stoel. En ze zien er niet erg mooi uit.”

Mooi en praktisch design                                                                                                                                                                              Trend-Design zocht daarom naar een ontwerp dat praktisch én mooi is. Het bedrijf kwam uit op een ronde vorm en een betere afwerking wat voor de klant én kapper prettiger is: de zogenaamde Nano #Ellipse. Maximilian ziet de capes het liefst als een kledingstuk: “De cape hangt niet meer op de grond en ziet er staand uit als een moderne jurk. Bij de armen zijn zelfs openingen gemaakt, zodat de klant gewoon zijn kop koffie kan drinken of zijn telefoon kan gebruiken. Haren kunnen niet door die openingen naar binnen. Bij de hals is de stof dikker, waardoor deze zacht aanvoelt voor de klant.”

Instagram-waardige kapmantels
Het assortiment kapmantels is divers. De ‘Classics’ bestaan uit knipmantels in zeventien verschillende kleuren. Maximilian: “Een veilige keuze is natuurlijk zwart of grijs, die worden nog steeds het meest verkocht. Maar pas bestelde een barber allerlei felle kleuren, zoals rood en roze. In het wit borduurden we daar zijn stoere logo op. Zo maakten we van de mantels echt iets bijzonders, wat past bij zijn imago én bij zijn stoere saloninterieur. Alle traditionele kapmantels zijn langwerpig. Dat is vooral praktisch voor de fabrikant, want de mantels kunnen daardoor makkelijk en snel uit een groot stuk stof gemaakt worden. Bij de hals is de stof dikker, waardoor deze zacht aanvoelt voor de klant.” samen zorgt voor een unieke uitstraling en – ook niet onbelangrijk – fantastische plaatjes. Onze mantels zie ik regelmatig terugkomen op het Instagram-account van die barber.”

Durf eens iets anders
Naast de Classics heeft Trend-Design allerlei andere collecties. Zo is er de ‘Classic Kimono’ met een Japans tintje, zijn er de ‘Skinny’ mantels, met frisse, zomerse kleuren en zijn er speciale ‘LadiesCapes’, met een trendy ruitje. Zelfs voor natuurlijke kapsalons die duurzaamheid belangrijk vinden, heeft Trend-Design een cape die gemaakt is van het hout van de Eucalyptus-plant. Maximilian:“Onze kapmantels helpen je jouw concept helemaal door te voeren en je salon op en top chic te maken.”

Bezoek Trend-Design – standnummer 170

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.