21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | Finnley’s Haircosmetics

Finnley’s Haircosmetics, geboren vanuit de dagelijkse praktijk. De afgelopen 15 jaar is het een leerschool geweest met ervaringen als salon eigenaren, medewerkers diverse cosmetica bedrijven, als distributeur en uiteindelijk als producent.

 In die afgelopen 15 jaar zijn we tegen diverse problemen aangelopen en niet alleen op zoek gegaan naar oplossingen binnen de producten en haar verpakkingen, maar ook naar marktbenadering en marktbewerking.

Bij Finnley’s geloven we dat producten goed moeten zijn en creatieve ondersteuning dienen te bieden aan de ideeën en uitvoering van de kapper. Daarnaast vinden we ook dat wij als leverancier van de Finnley’s producten hierin een verplichting hebben naar onze ambassadeurs (kappers) toe om deze producten succesvol in te zetten en op elk gebied te ondersteunen, zowel on- als offline.

Wij geloven dan ook in total support. Finnley’s heeft dan ook de totale focus op het product, de professional en de markt. Alles om onze partners optimaal te ondersteunen, zodat zij zich creatief kunnen uitleven op de werkvloer.

Na ruim 3,5 jaar hebben zich meer dan 850 salons, in Nederland, bij Finnley’s aangesloten. Veel van hen zien we regelmatig maar het is juist leuk als men elkaar opzoekt, zo’n ontmoetingspunt is The Hair X-perience. Leuk om elkaar te leren kennen en iedereen weer te spreken in een inspirerende omgeving en onze vernieuwende producten/ideeën te tonen aan onze bestaande en toekomstige klanten.

Wij zullen aanwezig zijn met de merken: Finnley’s & MANagement 

www.finnleys.eu 
www.formenonly.eu

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.