21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

deze exposanten komen naar the hair x-perience!

Met nog maar iets meer dan 2 weken te gaan hebben we deze week 7 exposanten bekend mogen maken! Gio Mat, Solo industries, wijzijnkapper.nl, Mattie, Pro John Beerens, Embron en Hair Mix komen naar het evenement. ✂

Mattie voorziet de haarindustrie van veiligere en duurzamere haarproducten. Hun visie is simpel: zoveel mogelijk gecertificeerde biologische ingrediënten gebruiken in al hun producten. Zonder giftige ingrediënten voor je haar en het milieu. Vegan semi-permanente haarverf? Vegan permanente haarverf? Vegan peroxide of vegan haarverzorging? Mattie heeft het allemaal!

Giomat een bedrijf met oog voor de toekomst: ”De bijdrage aan de leefbaarheid van onze aarde is belangrijk voor ons. The italian beard company maakt van duurzaamheid prioriteit nummer 1. Natuurlijk doen wij ook aan recycling. Natuurlijke ingrediënten zorgen ervoor dat er minder chemie gebruikt wordt.”

Sinds 2005 richt Solo Industries zich als distributeur van vijf professionele haarverzorgingsmerken exclusief op samenwerking met professionele kapsalons. De professionele kapper is namelijk de expert bij uitstek die consumenten kan adviseren over het gebruik van unieke en juiste kleur- en haarverzorgingsproducten. Een professionele samenwerking tussen vakmensen is een absolute voorwaarde om aan de wensen van de consumenten te voldoen.

Maak kennis met Wijzijnkapper.nl! Volg een moderne kniptraining op eigen locatie. Kleine groepen van vier deelnemers maakt de training hoogwaardig en zeer leerzaam. No nonsens en praktijkgericht. Ben je op zoek naar een eerlijk, modern en natuurvriendelijk merk dan past Pur Hair wellicht bij je. Al ruim acht jaar te koop in Nederland en nog steeds groeiend zonder dat het te koop is op iedere straathoek. Exclusief zijn we en blijven we. Prijstechnisch is het interessant, geen inkoopverplichtingen en een uitgebreid assortiment.

Een compleet assortiment daar draait het om bij Hair Mix service punten. Daarom hebben ze een compleet assortiment samengesteld van de bekendste professionele kappersmerken. Hair Mix is dé toonaangevende kappersgroothandel van Zuid-Nederland met vestigingen in Oeffelt, Venray, Eindhoven, Tilburg, Weert, Velp, Zeist en Horst!

Kappers kleding van Embron is vlekvrij, strijkvrij, krimpvrij en kleurecht Leverbaar maat XS t/m 6XL.

De mooiste professionele producten voor beauty professionals koop je bij Pro-JohnBeerens. Dé webshop voor professionals binnen de beautybranche, met meer dan 125 vooruitstrevende merken van hoge kwaliteit. Denk hierbij aan topmerken zoals Olaplex, Alter Ego en Schwarzkopf. Professionals John Beerens wil zich onderscheiden door de klant meer te bieden dan enkel professionele producten. De academy organiseert unieke en kwalitatief hoogstaande kapperstrainingen wat het voor de professionals mogelijk maakt zich te onderscheiden en hun passie voor het vak te blijven ontwikkelen.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.