21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

6 nieuwe exposanten die je kan bezoeken op The Hair X-perience!

Maak kennis met 6 nieuwe exposanten! Hair & Fashion, Darios Barbers, WieWatHaar, Calligraphy Cut, Babyliss Pro en POP Perfect on People zijn allemaal te vinden op The Hair X-perience!

Hair & Fashion is voor de professionele hair- en beautystylist die zich wil onderscheiden van de concurrentie! Hair & Fashion richt zich op de ondernemer die niet wil stilstaan en die méér wil bieden aan zijn klanten. Het glossy magazine houdt haar- en beautyprofessionals op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Darios Barbers is gevestigd in het centrum van Haarlem en Leiden. Barbershops waar professionaliteit, service en gezelligheid hand in hand gaan en dé plek voor jouw eigen chill momentje. Daarnaast verzorgd Dario een show op de Main Stage: Diversity of Men, a Hairstory told by Dario J. Braun.

Wie Wat Haar is hét mediaplatform waar professionals, consumenten en merken elkaar ontmoeten. Lees alles over de laatste trends voor haar, huid of voor hem en laat je meenemen in de wereld van hair & beauty!

BaByliss PRO richt zich al tientallen jaren op de wereld van de haarstyling en haarverzorging. Als haarprofessional werken wij graag met u samen voor de schoonheid van nu en morgen. Onze elektrische apparaten en haarverzorgingsproducten zijn zo ontwikkeld dat uw creativiteit volledig tot haar recht kan komen.

Calligraphy Cut is een revolutionaire nieuwe techniek en is uitgevonden door Frank Brormann. Inmiddels is Calligraphy Cut aan een sterke opmars bezig binnen én buiten Europa.

Ken jij POP al? POP Perfect on People is een Nederlands betaalbaar kwaliteitsmerk écht exclusief voor de professional. POP bestaat uit een compleet maar compact assortiment met professionele colour, care en styling producten die ook nog eens heel betaalbaar zijn. Bij POP doen we er alles aan om zo duurzaam en groen mogelijk te zijn. Daarom hebben wij de POP Wrapix hair colouring papers ontwikkeld, het milieuvriendelijk alternatief voor aluminiumfolie. Nieuwsgierig naar wat POP jou allemaal te bieden heeft? Wij vertellen je er graag meer over!

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.