21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | Wahl Nederland B.V.

Wahl Nederland B.V. vertegenwoordigd in Nederland, België en Luxemburg de merken Wahl, Moser, Ermila en ETI. Al deze merken gaan al jaren mee in de professionele kappersmarkt. Afgelopen jaar bestond bijvoorbeeld het merk Wahl 100 jaar en het merk Moser bestaat volgend jaar alweer 75 jaar.

In gesprek met de gebruiker
Voor ons is een event zoals The Hair X-Perience een goede gelegenheid om de eindgebruikers van onze producten te ontmoeten. Omdat onze verkoop via groothandels gaat, hebben we minder een-op-een contact met de werkelijke gebruikers van onze producten. We willen graag onze eindgebruikers en toekomstige klanten (leren) kennen.

Nieuwste ontwikkelingen
Op de stand kunnen we onze tools demonstreren en als bezoekers kunt u ze zelf ook testen. Naast de bekende modellen kunnen we ook de nieuwste ontwikkelingen qua tondeuses laten zien. Zo is pas de Moser Genio Pro Fading Edition gelanceerd. Een snoerloze tondeuse van Moser met twee Lithium-ion wisselaccu’s, waarmee u non-stop door kunt werken. Op de tondeuse zit een innovatief Fading snijmes met een bijzonder platte hoek en geïntegreerde verstelbare snijlengtes wat enorm geschikt is voor fading. Door middel van het “Quick-Change” systeem klikt u heel gemakkelijk het snijmes er af en op voor bijvoorbeeld een goede schoonmaaksessie van de tondeuse.

Moser Genio Pro Fading Edition (2)

Gratis service, klaar terwijl u wacht
Wat ons vrij uniek maakt op dit event, is dat we een monteur van onze eigen Technische Dienst meenemen. Alle bezoekers kunnen hun tondeuses en trimmers van Wahl en Moser meenemen en direct laten repareren of voorzien van een servicebeurt. Dit is een gratis service en in de meeste gevallen “klaar terwijl u wacht”. Geen verzendkosten. Geen servicekosten. Alleen de onderdelen die buiten de garantie vallen, zullen gefactureerd worden. We zijn vorig jaar gestart met deze service aan onze stand en we hebben gemerkt dat dit goed wordt ontvangen door de bezoekers.

Informeer naar de Academy mogelijkheden
Bent u al bekend met onze Academy? Naast de Wahl Academy zullen we dit jaar ook onze Moser Academy lanceren. Look & Learns met of zonder een Hands-on waar het gebruik van de tondeuse centraal staat. Onze Academy trainers Frank Vonkeman en Gertjan van Gils zullen op The Hair X-Perience diverse demonstraties geven. Stel uzelf beschikbaar als model bij ons in de stoel en laat u een nieuwe coupe aanmeten door Frank of Gertjan, of kom kijken naar de diverse kniptechnieken en het gebruik van de tondeuses.

Kom ons ook bezoeken en vergeet uw tondeuses en trimmers niet mee te nemen.
Standnummer: 228

Website:  www.wahl.nl   

Facebook:
https://www.facebook.com/WahlProNederland/
https://www.facebook.com/MoserProNederland/

Instagram:
https://www.instagram.com/wahlpronederland/
https://www.instagram.com/moserpronederland/ 

Foto’s artikel: José Donatz Fotografie, Vakblad de Kapper en Wahl Nederland B.V.

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.