Meet the exhibitor | Superstore for Hair

Van kappersgroothandel tot partner voor de kapper. Superstore for Hair is dé partner voor elke professionele kapper. Van haarproducten tot educatie, wij hebben alles voor jouw salon.

Iedere klant in jouw stoel is anders en elke behandeling vraagt om andere producten en technieken. Daarom bieden wij alle materialen en kennis die je nodig hebt, zodat jij kan doen waar je goed in bent. Samen zorgen we ervoor dat jouw klanten altijd trots naar buiten lopen.

Misschien ken je ons nog wel als Medusa. Wij zijn in 1986 begonnen als kappersgroothandel, en bekend geworden om onze hoge kwaliteit en goede service. Later voegden wij Superstore For Hair toe aan dit concept, met fysieke winkels én een webshop. Inmiddels hebben we zeven locaties, een educatiestudio en mooie langdurige samenwerkingen met nationale en internationale kappersmerken. Nu is het tijd om onder één naam verder te gaan: Superstore for Hair.

Waarom doen jullie mee aan The Hair X-perience?  
Wij zijn er vanaf de eerste editie aanwezig geweest. The Hair X-perience is voor ons een belangrijk moment in het jaar! Allereerst om onze vaste klanten te ontmoeten, nieuwe klanten welkom te heten en nieuwe producten te lanceren. Ook dit jaar zullen wij, zoals jullie van ons gewend zijn, groots aanwezig zijn met een verkoopstand en een brand stand met de nieuwste innovaties. Wij kijken er naar uit om samen met jullie te praten over het mooie kappersvak!  

Wij zullen deze editie extra aandacht geven aan de volgende merken;

https://superstoreforhair.nl/mowan/

https://superstoreforhair.nl/sens-us/

https://superstoreforhair.nl/denman/

Algemene info;

https://superstoreforhair.nl/

https://www.facebook.com/superstoreforhair/

https://www.instagram.com/superstore_for_hair/?hl=nl

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top