21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

nog 3 exposanten die te vinden zijn op the hair x-perience!

Met nog maar een paar dagen te gaan, willen wij voor de laatste keer drie nieuwe exposanten aan jullie voorstellen! Maak kennis met Eugene Perma Professionnel, Bes Haircare Nederland en Gold Diggerz.

Eugène Perma Professionnel is een innovatief Frans familiebedrijf dat in 1919 werd opgericht door Eugène Sutter, een geniaal bedenker. Met de uitvinding van de permanent zorgde hij voor een revolutie in de haarsector en was de eerste stap richting de emancipatie van de vrouw gezet. Sindsdien staat de schoonheid van uw haar voor ons centraal en werken we elke dag opnieuw, in samenwerking met beroepskappers, aan de ontwikkeling van innovatieve verzorgingsproducten en performante en natuurlijkere kleuringen.

Bes Haircare Nederland is distributeur van BES BEAUTY&SCIENCE. BES BEAUTY&SCIENCE is een professioneel Italiaans kappersmerk gekenmerkt door een serie specifieke producten die ieder inspelen op de behoefte van de haarspecialist en hun klant. De kappersproducten zijn ontwikkeld door het gebruik van de meest vooruitstrevende technologieën en zeer strenge selectie van ingrediënten.

Gold Diggerz is een merk voor jong en oud en voor de man. Gericht op de luxere Barbershops of de Barbershop die staan voor kwaliteit en betaalbaar voor een ieder. Onze jarenlange ervaring in het kappersvak geeft een grote bijdrage aan de ontwikkeling van de kwaliteit. Naast het beste kwaliteit besteden we veel aandacht aan de sterktes en geuren in het product. De aantrekking van onze speciale geuren formule zorgt uiteraard voor een verbluffende aantrekking.

Volg onze social media

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top