21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Meet the exhibitor | Heads-up

Heads-Up is een essentieel onderdeel in het educatie proces van beginnende kappers. Marcel van Heads-Up heeft als doel de vakdocenten te bereiken op de beurs om het hele assortiment onder de aandacht te brengen die overigens door alle groothandelaren aangeboden kan worden naar de scholen toe. Een Nederlands product waar de service, snelle levering en kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Met 27 jaar ervaring op dit gebied en 10 jaar zelf produceren in China kan ik qua assortiment, prijs & kwaliteit een ieder bedienen. “Heads-Up” is met een Europese maatvoering ideaal om wikkeltechnieken te oefenen. Alle modellen zijn voorzien van 100% echt menselijk haar met uitzondering van Jessica. Voor zowel kleur, lengte, haarsoort en inplantering kan Heads-Up aan individuele wensen voldoen.

In 1991 is kappersgroothandel “Greenwave Products” gestart met aanvankelijk een breed assortiment van kam tot inrichting, de oefenhoofden zijn vanaf 1996 pas onze focus geworden. Met het merk “Caliven” hebben we al meer dan 25 jaar een kwalitatieve topper in huis en is een belangrijk onderdeel van ons succes. In 2009 is daar het merk “Heads-Up” aan toegevoegd, klanten kunnen individuele wensen uitspreken en deze zijn veelal binnen een paar maanden door te voeren. 

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.