Meet the exhibitor | Barbertools.nl

Jezewski Hairtools | De familie Jezewski is al sinds 1962 actief in de kappersbranche, nationaal èn internationaal. Robèrt Jezewski starten zijn carrière in 1987 en bracht in 2001 het Engelse kappersmeubelen merk REM naar Nederland. We spreken hier dus over ruim 50 jaar aan ervaring in de verkoop van professionele kappersproducten. Vorig jaar bracht Robèrt onder Barbertools.nl het Duitse merk Red Deer hier op de markt.

Red Deer is een nieuw en uniek merk in de wereld van de tondeuses.
De tondeuses worden ontwikkeld en geproduceerd bij EXONDA welke sinds 1880 gereedschappen op de markt brengt voor de kapper, maar vooral onder Private Lable. EXONDA behoorde vroeger bij de Welonda groep van Wella en produceert nog steeds voor Wella o.a. de tondeuses en climazon’s.

Red Deer is een eigen merk welke op de markt is gebracht in 2018. Het zijn tondeuses welke zijn ontwikkeld en bedacht naar de wensen van de kapper. Zo is de Barberclipper no1 volledig ontwikkeld naar de wensen van de gebruiker.
De tondeuse heeft unieke eigenschappen zoals een meedraaiend netsnoer van 3.5 meter voor volledige werkvrijheid en is de machine eenvoudig aan te passen voor links en rechtshandige en heeft twee snelheden.

De tondeuse is ook te personaliseren met verschillende “side wings” en kent twee type snijkoppen waarvan zelfs een Fade snijkop. Het is een krachtige motor tondeuse maar heeft slechts een gewicht van 300gram.
Eind vorige jaar kwam Red Deer tevens met een cordless trimmer op de markt met een T-Blade van 36mm. Een fijne compacte trimmer, trilvrij en uitermate geschikt voor de details.

Het is een nieuw kwaliteit merk met productie in Duitsland, met unieke eigenschappen en verdient dan ook gepresenteerd te worden tijdens de beurs waar ze ook gedemonstreerd zullen worden tijdens demo’s door de Nederlandse Red Deer trainers.

Bezoek ons op stand 217 

https://www.barbertools.nl/ 

Facebook.com/barbertools.nl

 

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top