Exposant Finnley’s komt met CG&E methode tegen haaruitval en haarverlies

Dunner wordend haar, haar dat veerkracht jeugdigheid en glans mist, of haaruitval? Haaruitval of dunner wordend haar kunnen we niet altijd voorkomen, maar we kunnen wel de juiste professionele producten bieden en gebruiken die ook daadwerkelijk resultaat behalen en zowel het haar als de hoofdhuid verzorgen.

CG&E is een anti-haarverlies-systeem dat bestaat uit drie onderdelen: een Shampoo, Lotion en Hair Tabs. Gebruik van deze drie producten stimuleert de haargroei, bevordert de celdeling, versterkt de haarschacht en bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid van zowel binnen-als buitenaf. Mooi, glanzend, volumineus en voller haar is het resultaat.

Cafeïne gaat de effecten van DHT tegen, een hormoon dat haarzakjes beschadigt en de oorzaak is van haaruitval. Door cafeïne wordt de haargroei bevordert door de haarschacht langer en sterker te maken

Ginseng wordt van oudsher gebruikt tegen haaruitval of dunner wordend haar. Het bevordert de doorbloeding van de hoofdhuid waardoor haarwortels gestimuleerd worden en daardoor zorgt voor een gezondere haargroei

Essentiële vitamines bestaan uit Biotine, Niacine (vitamine B2), Vitamine B3, Vitamine B5, IJzer, Calcium, Vitamine B6, Vitamine C, Koper

Meer informatie over de producten – https://www.finnleys.eu/cg-e/ 

Hair: Finnley’s Creative Family
Visagie: @facefacts.academy.beautyschool 
Fotografie: @michelzoeter

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top