Meet the exhibitor | DSS Salon Products

DSS salon products ook wel bekend als Kapsalonartikelen zijn dit jaar weer te vinden op The Hair X-perience. 

De uitstraling van uw salon zegt iets over uw kwaliteit en waarborgt uw positie op de markt! Daarom is het belangrijk dat uw salon er goed uitziet. DSS Salon Products komen zelf uit de kappersbranche en hebben veel ervaring met zowel inrichting als kapsalonartikelen.

DSS Salon Products ook wel bekend als Kapsalonartikelen zijn gevestigd in Soest. Ze leveren kwalitatieve, scherp geprijsde kapsalonartikelen zoals kaptafels, eilanden, balies, wasunits, kappersstoelen en nog heel veel meer. Ook zijn ze distribiteur van het merk Alpeda, in hun eigen fabriek maken ze de meubels op maat en kleur. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren hout en bekleding.  Ze leveren voor zowel nieuwe als bestaande kapsalons/beautysalons gehele inrichtingen op maat. 

Naast dat ze verantwoordelijk zijn voor de inrichting van salons, zijn ze ook distribiteur van het merk Novon. Novon is verantwoordelijk voor het leveren van dames en heren cosmetica. Op de website vind je een uitgebreid assortiment van de verschillende producten. 

De reden waarom DSS Salon Products meedoet aan The Hair X-perience is om naamsbekendheid te vergroten, potentiële klanten te ontmoeten en laten zien wat ze als bedrijf allemaal doen. 

Website – www.kapsalonartikelen.nl 
Instagram: kapsalonartikelen en dsssalonproducts
Facebook: Kapsalonartikelen en Dss Salon Products 

Vond je dit artikel leuk?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op Linkdin
Deel op Pinterest

<< Gerelateerde berichten >>

Laat een reactie achter

Scroll naar top