21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Geen onderdeel van een categorie

Exposantennieuws

Nog meer exposanten op the hair x-perience

Vandaag stellen wij jullie graag voor aan weer twee nieuwe exposanten die we aan de deelnemerslijst mogen toevoegen. Een warm welkom aan SESA Cosmetics en Parfumpoint Refill.

Exposantennieuws

Omorfy en Sudac staan ook op The Hair X-perience

Wekelijks vertellen wij welke nieuwe exposanten er op de beurs te vinden zullen zijn. Vandaag willen wij 2 nieuwe exposanten aan jullie voorstellen!  Sudac en Omorfy  zijn te vinden op de beursvloer tijdens The Hair X-perience!

Exposantennieuws

nog meer nieuwe exposanten tijdens the hair x-perience!

Wij houden jullie graag up-to-date over nieuwe exposanten tijdens The Hair X-perience! Daarom lichten we vandaag weer drie nieuwe exposanten uit die jij een bezoekje kan brengen tijdens onze beurs. Dit zijn Prestato, Honma Tokyo en Lanette Medical Beauty!

Exposantennieuws

nog meer nieuwe exposanten!

We mogen nog drie nieuwe exposanten uitlichten! Proud 24•7, Salon de Nieuwe Stad en Slijperij ScherpGoed zijn te vinden op de beursvloer op 12 & 13 juni.

Geen onderdeel van een categorie

Maak kennis met drie nieuwe exposanten!

We hebben 3 nieuwe exposanten aan de deelnemerslijst van The Hair X-Perience mogen toevoegen. Maak kennis met Toonen Fashion, Curls Control en Hair Combi. Kom jij ook een kijkje nemen bij deze stands?

Geen onderdeel van een categorie

Beurzen gaan weer als vanouds door, alle maatregelen opgeheven

Het kabinet heeft op coronapersconferentie van dinsdag 15 februari 2022 bekend gemaakt dat de meeste maatregelen per 25 februari worden opgeheven. Alleen een aantal basisadviezen, zoals geen handen schudden, hygiëne, ventileren en testen bij klachten, blijven gehandhaafd. Voor (vak)beurzen betekent dit dat ze weer als vanouds door kunnen gaan. Dus ook zonder coronatoegangsbewijs, mondkapjes en 1,5 meter afstand.

Geen onderdeel van een categorie

Welkom aan onze nieuwe exposanten!

Graag willen we jullie voorstellen aan drie nieuwe exposanten die zich aan de deelnemerslijst hebben gevoegd voor The Hair X-perience! Ga jij hun stand bezoeken?

Geen onderdeel van een categorie

Honma Tokyo / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Fernanda Smits van Honma Tokyo.

Geen onderdeel van een categorie

Google Digitale Werkplaats / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Lisa Dijkstra van Google Digitale Werkplaats.

Geen onderdeel van een categorie

Sweet Rumour / Beauty & Hair Talk 10 januari 2022

Maandag 10 januari is het zover en vindt de 3de editie van de online talkshow “Beauty & Hair Talk” plaats. Tijdens de talkshow zullen verschillende sprekers plaatsnemen aan tafel. Één van deze sprekers is Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour.

Geen onderdeel van een categorie

Beauty & Hair talk met presentaties van Google en Sweet Rumour

Het beursteam van Beauty Days en The Hair X-perience organiseert op maandag 10 januari 2022 een nieuwe editie van de online talkshow ‘Beauty & Hair Talk’. Tijdens deze online talkshow komen Lisa Dijkstra van de Google Digitale Werkplaats en Liesbeth Engelchor van Sweet Rumour aan het woord.

Geen onderdeel van een categorie

The Hair X-perience verplaatst naar 12 en 13 juni 2022

The Hair X-perience is het enige complete kappersevenement van Nederland. De ultieme beleving staat centraal; dit is dé plek waar de kappers in contact kunnen treden met hun (toekomstige) leveranciers.

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.