21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

NIEUWS

The Hair X-perience 2024
Nieuws

Belangrijke update The Hair X-perience 2024

Via deze weg informeren we je over een belangrijke update rondom The Hair X-perience, die gepland stond op 21 & 22 april in Evenementenhal Gorinchem. Met pijn in ons hart hebben we dan ook de beslissing genomen om The Hair X-perience 2024 te annuleren. We hopen op jouw begrip en waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken.

Lees verder »
Nieuws

Calligraphy Cut | Masterclass | Het nieuwe knippen

Ontdek de magie van Calligraphy Cut, dé revolutionaire kniptechniek die het haar transformeert tot een meesterwerk! Geïnspireerd door de kunst van het diagonaal snijden van bloemen, onthult deze innovatieve uitvinding van de gerenommeerde Duitse kapper Frank Brormann een geheim voor ongeëvenaarde frisheid en gezondheid.

Lees verder »
Nieuws

Schrijf je in voor de barber battle

Na het succes in 2023 organiseert BaBylissPRO opnieuw een Barber Battle, in samenwerking met The Hair X-perience. Dit jaar is er niet alleen een SOLO battle, maar op maandag ook een DUO battle. Bundel je krachten en zet een nog beter resultaat neer!

Lees verder »
Nieuws

Maak kennis met L’Oréal Professionnel!

”Onze oprichter Eugène Schueller wijdde zijn leven en expertise aan het veranderen van het leven van haarprofessionals. Hij legde de basis van ons merk dat de wereld van het kappersvak nog steeds vormgeeft. Gedreven door de wetenschap, zijn we voortdurend op zoek naar baanbrekende innovaties, waarbij de veiligheid van de mens en de integriteit van het haar voorop staan.”

Lees verder »

Wil je niets missen?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen rondom The Hair X-perience.

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.