Bestel tickets

Bestel jouw ticket voor The Hair X-perience

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er waanzinnige shows waar je op en top geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen, demo’s waar je nieuwe dingen leert, look & learns waar je de nieuwste technieken kunt zien en onze exposanten waar je de beste deals kunt scooren. Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de look & learns wordt er ingezoomd op de techniek achter de coupes. Hier leer je ook hoe je deze kunt gebruiken in jouw salon.

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Beauty & Hair Talk is de plek voor hairprofessionals om te netwerken met elkaar en zich te laten inspireren door bekende artiesten uit het vak. In deze area worden er interviews geven over de weg naar succes en de laatste tips en tricks van de branche.

Let op; toegang vanaf 16 jaar!

Het enige complete kappersevent

Een gevarieerde beursvloer met een ruim aanbod aan leveranciers en een uitgebreid programma met demo’s, Look & Learns, lezingen en shows.

The Hair X-perience 2010 show mainstage haircompany professional

Het event voor iedere kapper

Het event trekt ruim 3.500 bezoekers: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Ontdek nieuwe producten

The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook om leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

The Hair X-perience bezoekers
The Hair X-perience lezing Floor Kleyne

Look & Learns demo's entertainment lezingen

Niet alleen de beursvloer maar ook de demo’s, lezingen, Look & Learns en shows bieden ongekende mogelijkheden om jouw product of merk te laten zien aan het grote publiek.

Volg ons op social media

Scroll naar top