Barber Square

Programma

Programma Barber Square!

In de Barber Square draait alles om het herenvak. Op de Barber Square ontdek je tijdens vaktechnisch demonstraties van uiteenlopende barbers de laatste trends en technieken. In de Barber Square vind je onder andere: 

• Verschillende demo’s en workshops
•  Een training ‘knip- en opscheertechnieken’ (voor het herenvak).
• Een inhoudelijk programma met o.a. gastsprekers en presentaties met zakelijke- en ondernemersvraagstukken.

Leer over nieuwe knip- en opscheertechnieken

Voor elk niveau hebben we interessante demonstraties op het programma rondom het barber- en herenkappersvak.

Blijf up-to-date over de laatste trends

In de Barber Square nemen exposanten je mee naar de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van het herenvak.

Leer nieuwe producten kennen

Verschillende exposanten nemen je mee in hun nieuwe productlijnen en demonsteren hoe je deze toe kunt passen bij jouw klanten.

– Barber College –

Barber College is dé herenvak opleider in Nederland & België. Met 12 trainingslocaties zit er altijd wel een in de buurt. Ze geven workshops en salontrainingen aan kappers die hun herenvak skills willen verbeteren.

BEARD & SHAVE
Helemaal glad scheren doen of mee met de nieuwste trends en lekker baardtrimmen; zoveel mensen, zoveel wensen. Maar laten we eerlijk zijn; van baardtrimmen tot baardonderhoud – het creëren van een perfect getrimde baard of perfect gladgeschoren gezicht vraagt om nogal wat kennis. Tijdens The Hair X-perience geeft Barber College een demo en laten ze een aantal technieken zien.

ALLROUND CLASSICS
Als echte allround herenkapper kun jij je klanten blij maken met alle klassieke kapsels volgens de laatste trends. Van klassiekers tot nieuwe trends, van netjes en strak de juiste basislijnen knippen tot het creëren van een ruwe, oldskool look. Tijdens The Hair X-perience laten wij verschillende skills zien. Natuurlijk vertellen we je ook wat meer over het stylen en afwerken met de juiste producten, én voorzien we je van de belangrijkste ins- en outs om je klanten op de juiste manier te adviseren. 

– Wahl – 

Frank Vonkeman en Romano Katabaloeboeng vullen names Wahl een sessies in de Barber Square. 

Frank Vonkeman
Frank Vonkeman knipt op zondag samen met WAHL een klassieke barber coupe. Ondanks dat sommige coupes klassiek zijn, zijn ze ook tijdloos en raken ze niet uit de mode. Wil je alles weten over faden (ook wel bekend als opscheren), tapering, clipper-over-comb of andere kniptechnieken? Kom kijken bij de Barber Square en vraag hem alles wat je wilt weten over het “knippen” met een tondeuse.
Frank werkt al enige tijd als educator voor Wahl Nederland B.V. en heeft als vakidioot zijn hart verloren aan de tools van Wahl. Als een echte tukker heeft Frank het “Doe maar normaal” in zich en zal er tijdens een demonstratie of training dan ook niet omheen draaien. Frank zal laten zien dat hij vaak meerdere tools van Wahl gebruikt omdat ze allemaal over een eigen specialiteit beschikken.

Romano Katabaloeboeng
Sinds kort heeft Wahl een Brand Community, een groep (geselecteerde) kappers en barbers die een grote passie hebben voor hun vak en ons merk. Romano is een van de eerste officiële ambassadeurs voor Wahl binnen de Benelux. Romano is als jong kind al gepassioneerd voor het kappersvak en heeft sinds 2015 een eigen barbershop, hiermee volgt hij de lange familietraditie. Hij geeft met veel enthousiasme en energie (internatonale) trainingen, demonstraties en shows. Op de Barber Square zal hij uitleggen en demonstreren waar je op moet letten bij de diverse haartypes en hoe je deze het beste kunt knippen met de tondeuse.

ZONDAG
12:00 – 12:30 | Frank Vonkeman, Classic cut by WAHL
14:15 – 14:45 | Romano Katabaloeboeng feat. WAHL

Frank Vonkeman

Romano Katabaloeboeng

– MOSER – 

Gertjan van Gils gaat namens MOSER maandag 13 juni aan de slag met een sessie in de Barber Square.

Gertjan van Gils  
Gertjan van Gils komt samen met MOSER demonstreren dat een tondeuse niet alleen geschikt is voor de traditionele en/of klassieke herencoupes, maar het is ook een perfecte styling tool om creatieve coupes te creëren voor dames en heren, met kort en lang haar.
Gertjan is al enkele jaren in België en het zuiden van Nederland educator voor Wahl Nederland B.V. en werkt dagelijks met de merken Wahl & MOSER. Zijn liefde voor MOSER is in die jaren steeds groter geworden. Gertjan kan met veel enthousiasme en gedrevenheid vertellen over de verschillende technieken die je kan toepassen, de snijmessen die je kunt uitwisselen en de diversiteit aan apparaten die MOSER inmiddels heeft.

MAANDAG
15:00 – 15:30 | Gertjan van Gils, Modern Barber by MOSER

Gertjan van Gils

Scroll naar top