Main Stage

Programma

Programma main stage!

De Main Stage is het hoofdpodium van The Hair X-perience. Hier vind je verschillende shows, presentaties en competities.

Variërend programma

Bekijk op de Main Stage verschillende programmaonderdelen, waaronder shows & presentaties en maak kennis met verschillende gasten.

Gastsprekers

Verschillende gastsprekers nemen je mee in hun verhaal, geven je tips & tricks over hun specialiteit en presenteren verschillende programmaonderdelen.

Mis niks!

De Main Stage zal er gedurende het hele event gevuld zijn met verschillende showelementen. Mis niks en geniet van al het spectaculairs wat deze stage te bieden heeft!

FERNANDA SMITS | VEGAN HAIR THERAPY & VEGAN HAIR LAMINATIE  

”Ik ben Fernanda Smits, kapper, docent en ondernemer bij FS Cosmetics B.V.. Wij zijn importeur, exporteur en distributeur van hoogwaardige Braziliaanse haarverzorgingsproducten en vertegenwoordiger van verschillende grote cosmeticamerken in Europa zoals Honma Tokyo, Olivia Graden en Hector.

Op de Hair Xperience beurs lanceren we een nieuw Braziliaans merk op de Europese markt, De Sirius.
De Sirius is een bedrijf met een groene ziel, die haarcosmetica op een duurzame manier produceert en acties heeft die gericht zijn op het behoud van het milieu. Sinds 1998 ontwikkelen zij hoogwaardige cosmetische producten.” – Fernanda Smits

Wil je meer weten over vegan producten? Kom dan naar deze sessie van Fernanda over Vegan Hair Therapy en Vegan Hair Laminatie.

✂ 11.45 – 12.15 | zondag 12 juni
✂ 12.15 – 12.45 | maandag 13 juni

Fernanda Smits

DARIOS Barbers | Diversity of Men – A Hairstory told by Dario J. Braun

Met Diversity of Men neemt Dario J. Braun je mee in zijn wereld van mannen. Tijdens de show verhuis je tijdelijk naar een barbershop in The Bronx, New York waar barbershops nooit uit zijn geweest en waar een barbershop een plek is waar mannen uit alle lagen van de bevolking samenkomen voor hun welverdiende “man break” at DARIOS.

Dario neemt je mee op reis door de diversiteit van alle verschillende haarstructuren die er maar te vinden zijn op deze wereld. Verwacht tijdens deze hairshow creatieve cuts, gemixt met de klassieke barbershop haircuts op de mainstage van Hair-X-perience. Met twee succesvolle barbershops in Haarlem en Leiden waarin uitsluitend met zelf opgeleid personeel gewerkt wordt, geeft Dario daarnaast ook salon- en privé trainingen in alle vormen en maten.

Nieuwsgierig geworden? Come & see Dario live op de Main Stage en vind het hele team op de DARIOS stand op de beurs. Hier zullen zij de hele dag door demo’s showcasen, geven ze antwoord op al jouw vragen en kun je direct jouw eigen salon- en/of privé training boeken.

✂ 14.00 – 14.30 | zondag 12 juni & maandag 13 juni

DARIO J. BRAUN

Verkiezing leukste kapsalon van Nederland!

Met trots kunnen we zeggen dat we in samenwerking met Treatwell de ‘Verkiezing van de Leukste Kapsalon’ organiseren op The Hair X-perience! Het is namelijk alweer de hoogste tijd om op zoek te gaan naar de leukste kapsalon van Nederland. Juist nu is het belangrijk dat jullie kappers, laten zien dat jullie de leukste, beste en mooiste salon zijn, want kapsalons zijn onmisbaar in onze samenleving. Jullie zijn vakmensen die er niet alleen voor zorgen dat iedereen er weer stralend uitziet, maar zijn voor velen ook een luisterend oor. De kapsalon is de hoeksteen van de buurt en dat verdiend een podium!

Ook in 2022 zijn we op zoek naar de leukste kapsalons van Nederland. De gehele maand mei kan er in alle gemeentes van Nederland gestemd worden op de leukste kapsalon. Daarmee maak je kans op een felbegeerde Award. Natuurlijk is er ook een landelijke winnaar die zal worden gekozen door een vakjury. Bezoek snel de website www.kapsalonvanhetjaar.nl en breng een stem uit.

Op zondag 12 juni van 15.00 – 16.00 vindt de awardshow plaats op Main Stage. De aanmeldperiode is in volle gang.

Partners

Scroll naar top