Programma

Voor iedere kapper

Of je nu leerling, ervaren haarstylist of barber bent, The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er waanzinnige shows, waar je op en top geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen en demo’s waar je draagbare technieken achter de trends ziet. Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de Look & Learns wordt ingezoomd op de techniek achter de coupes en leer je hoe je deze kunt gebruiken in jouw salon.

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen in de Business Centres. HairTalk is de plek voor hairstylisten om te netwerken met elkaar en zich te laten inspireren door bekende artiesten uit het vak die in deze cocktailbar interviews geven over de weg naar succes.

Wij werken op dit moment druk aan het programma voor 2020. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het programma? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Mainstage

Demo Squares

Look & Learn Theater

Barber Square

Business Centres

HairTalk

Scroll naar top

The Hair X-perience verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020

De editie van The Hair-Xperience die gepland stond op 7 en 8 juni 2020 in Evenementenhal Gorinchem, wordt vanwege het coronavirus verplaatst naar 30 en 31 augustus 2020. The Hair X-perience vindt op deze nieuwe datum tegelijk plaats met Beauty Days, het vakevent voor de beauty professional. Klik hier voor meer informatie. Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.