Programma

Voor iedere kapper

Of je nu leerling, ervaren haarstylist of barber bent, The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er waanzinnige shows, waar je op en top geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen en demo’s waar je draagbare technieken achter de trends ziet. Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de Look & Learns wordt ingezoomd op de techniek achter de coupes en leer je hoe je deze kunt gebruiken in jouw salon.

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen in de Business Centres. HairTalk is de plek voor hairstylisten om te netwerken met elkaar en zich te laten inspireren door bekende artiesten uit het vak die in deze cocktailbar interviews geven over de weg naar succes.

Wij werken op dit moment druk aan het programma voor 2021. En kijken hier ook naar de mogelijkheden omtrent de 1,5 meter samenleving. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het programma? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Mainstage

Demo Squares

Look & Learn Theater

Barber Square

Business Centres

HairTalk

Scroll naar top