Programma

Er is zoveel te zien!

Een bezoek aan The Hair X-Perience betekent een dag bomvol inspiratie, frisse inzichten en nieuwe kennis over producten en technieken. Benieuwd wat het event je allemaal te bieden heeft? Lees snel verder. 

Main Stage

Op het hoofdpodium van The Hair
X-Perience vind je verschillende shows, presentaties en competeties. Het is hét bruisende middelpunt van het event!

Look & Learn

Experts zoomen in op verschillende inhoudelijke uitdagingen in de branche.
Van duurzaamheid tot haarverlies: geen onderwerp blijft onbesproken.

Demo Square

In korte tijd weer helemaal op de hoogte van de fijnste kneepjes van het vak. Neem een kijkje in een van de demo-squares voor praktische handvatten en tips. 

Barber Square

Opscheren, fades, beard trimming en huisverzorging voor de man, alles wat je wil weten over het Barbervak wordt duidelijk uitgelegd tijdens op het Barber Square.

Masterclasses

Goeroes uit de branche delen hun tips en tricks. Ze gaan diep op de materie in, je kunt elke beweging volgen en je leert alle kneepjes van het vak.

Festival Challenge 2023

Benieuwd wie de festival up do hairstylist van 2023 wordt?  Je hoort het op The Hair X-perience, waar deze fantastische wedstrijd losbarst.

Barber Battle

Op 11 & 12 gaan 10 barbers live op de beurs met elkaar de strijd aan. Het thema? Dat wordt op de wedstrijddag zelf pas bekend gemaakt. 

Masterclasses

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Festival Challenge 2023

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Niet alleen in het programma van The Hair X-perience vind je inspiratie die je direct toe kunt passen in je salon. Ook op de beursvloer staan een diverse exposanten die je vol passie vertellen over hun producten en merken. Neem vooral ook een kijkje in onze Product Area, Selling Area en Men’s Area. Zo ben je in één keer weer echt helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen uit de kappersindustrie.

Zien we jou op 11 & 12 juni?

Het programma

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er waanzinnige shows waar je op en top geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen, demo’s waar je nieuwe dingen leert, look & learns waar je de nieuwste technieken kunt zien en onze exposanten waar je de beste deals kunt scooren. Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de look & learns wordt er ingezoomd op de techniek achter de coupes. Hier leer je ook hoe je deze kunt gebruiken in jouw salon.

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Beauty & Hair Talk is de plek voor hairprofessionals om te netwerken met elkaar en zich te laten inspireren door bekende artiesten uit het vak. In deze area worden er interviews geven over de weg naar succes en de laatste tips en tricks van de branche.

Main Stage

Demo Squares

Masterclasses

Barber Battle

Look & Learn

Barber Square

Festival Challenge 2023

Scroll naar top