21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Programma

Er is zoveel te zien!

Een bezoek aan The Hair X-Perience betekent een dag bomvol inspiratie, frisse inzichten en nieuwe kennis over producten en technieken. Benieuwd wat het event je allemaal te bieden heeft? Lees snel verder. 

Main Stage

Op het hoofdpodium vind je verschillende shows en presentaties. Het is hét bruisende middelpunt van het event!

Masterclasses

Goeroes uit de branche delen hun tips en tricks. Ze gaan diep op de materie in, je kunt elke beweging volgen en je leert alle kneepjes van het vak.

Hair Studio

Blijf weer helemaal op de hoogte van de fijnste kneepjes van het vak. Neem een kijkje in een van de demo-squares voor praktische handvatten en tips. 

Barber Battle

De winnaars ontvangen een sponsormogelijkheid gedurende een jaar, ter waarde van 1000 euro, in de vorm van gratis gereedschap. 

Barber Stage

Opscheren, fades, beard trimming en huidverzorging voor de man, alles wat je wil weten over het Barbervak wordt uitgelegd op de Barber Stage.

Business lounge

Kom netwerken in onze vernieuwde Business Lounge! Ga in gesprek met de branche en ontdek misschien wel nieuwe samenwerkingen.

Het programma

The Hair X-perience biedt een uitgebreid programma voor elke kapper! Zo zijn er waanzinnige shows waar je op en top geïnspireerd wordt door de trends voor het nieuwe seizoen, demo’s waar je nieuwe dingen leert, look & learns waar je de nieuwste technieken kunt zien en onze exposanten waar je de beste deals kunt scooren. Op Barber Square draait het om knippen en scheren en tijdens de look & learns wordt er ingezoomd op de techniek achter de coupes. Hier leer je ook hoe je deze kunt gebruiken in jouw salon.

Saloneigenaren, managers en zelfstandige kappers kunnen zich daarnaast laten bijpraten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van ondernemen. Beauty & Hair Talk is de plek voor hairprofessionals om te netwerken met elkaar en zich te laten inspireren door bekende artiesten uit het vak. In deze area worden er interviews geven over de weg naar succes en de laatste tips en tricks van de branche.

Main Stage

Demo Squares

Masterclasses

Barber Battle

Look & Learn

Barber Square

Festival Challenge 2023

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.