21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Festival challenge 2023

Programma

Wie creëert het ultieme festival kapsel tijdens The Hair X-perience 2023?

Ben jij de festival up do hairstylist van 2023? Dan wil je deze Challenge niet missen! Tijdens The Hair X-perience gaat deze strijd van start. Vul het aanmeldformulier vanaf 11 april in en stuur je beste foto mee. Je hebt tot 15 mei om je in te schrijven. Onze jury zal de beste 20 kapsels selecteren. De makers hiervan zullen live op The Hair X-perience hun ultieme festival kapsel gaan neerzetten en strijden om de hoofdprijs van €1500,- aan kappers- en stylingproducten. Je neemt je eigen model mee, zorgt zelf voor eventuele styling qua kleding en make-up. Je hebt anderhalf uur de tijd om je beste look neer te zetten.

JURYLEDEN

ESMIE POST

''Dankzij mijn 35 jaar ervaring als hairstylist en inmiddels ruim 8 jaar als freelance educator, heb ik veel geleerd. Het overbrengen van kennis en liefde voor het kappersvak gecombineerd met mijn ervaring als zelfstandig ondernemer bleek voor mij echt een passie te zijn, zo onwijs leuk om te doen! Het is fantastisch om collega’s in het vak te mogen en te kunnen inspireren. Naast de trainingen, is het geweldig om shows en presentaties te geven in zowel salons, op beurzen als in het kappersonderwijs op verschillende mbo-scholen door het hele land, met als specialisatie: Balayages & Bruid/opsteek technieken. Natuurlijk blijf ik zelf ook 'up to date' om het uiterste uit het kappersvak te halen, zodat ik collega’s in het vak kan blijven inspireren!''

Xelly cabau van kasbergen

Namens HAIBU is Xelly Cabau van Kasbergen aanwezig als jurylid voor de Festival Challenge. Xelly is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity's, zoals haar zus Yolanthe Sneijder Cabau, Sylvie Meis en Danie Bles.Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Talkies en Grazia en had een tweewekelijks item bij Life4you, het zeer succesvolle RTL 4-tv-programma van Carlo en Irene.

Bert de Zeeuw

In 1988 opende Bert de Zeeuw zijn eerste salon met één medewerker het bedrijf groeide het snel. Vandaag de dag heeft hij drie salons met in totaal 24 medewerkers: People Behind The Mirror, People Haircare en Remix Hair. In 1996 begon Bert voor L'Oréal te werken als creatieve ambassadeur en reisde hij de hele wereld over. Bert is in totaal twaalf keer genomineerd voor de Coiffure Award in Nederland. Hoewel hij er nooit een heeft gekregen, heeft het hem als kapper op de kaart gezet. Tegenwoordig is hij een van de juryleden van Dutch Coiffure Award. ''Mensen opleiden en motiveren en naar een hoger niveau brengen geeft mij een trots gevoel. Ik hoop andere kappers te inspireren en de nieuwe generatie te helpen hun eigen signatuur in het kappersvak te vinden.''

Wie?

Dit onderdeel is toegankelijk voor iedereen. Laat jouw skills zien en maak kans op fantastische prijzen! Naast de te winnen prijzen krijg je ook een podium op onze online kanalen en word je benoemt in Top Hair.

WANNEER?

Dit onderdeel vindt plaats op zondag 11 juni en maandag 12 juni 2023 om 14:00 uur

WAAR?

The Hair X-perience vindt plaats in Evenementenhal Gorinchem.

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.