21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Ik ben exposant

Praktische Informatie

Openingstijden beurs
Zondag 30 mei 2021 10:00 – 17:00 uur
Maandag 31 mei 2021 10:00 – 17:00 uur

Jouw deelname is inclusief: 
Bij je deelname ontvang je twee lunchboxen per dag en twee parkeerkaarten die alle dagen geldig zijn. Standhouders en -personeel kunnen met hun badge onbeperkt thee, koffie en overige dranken halen.  

The Hair X-perience 2019 demo square

Promoot je beursdeelname

Iedere exposant van The Hair X-perience krijgt een unieke registratiecode én een persoonlijke link waarmee bezoekers uitgenodigd kunnen worden.

COVID-19

Om The Hair X-perience veilig te laten verlopen hebben we op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen. 

Nodig je relaties uit

Je beursdeelname is inclusief het kosteloos uitnodigen van je relaties via de Uitnodigingsservice. De (gratis) Uitnodigingsservice is in het leven geroepen om het je makkelijker te maken en is een belangrijke marketingtool waarmee je kwalitatieve bezoekers naar de beurs trekt die direct bijdragen aan je business.

barber demo square the hair x-perience

My Easyfairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Je kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, waaronder het deelnemershandboek

EasyGo

EasyGo is onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Een marketingpakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

Smart Badge

Vanaf komende editie wordt het voor de bezoeker nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de Smart Badge technologie kan je op eenvoudige wijze de interessante stands scannen

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.