21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

My Easyfairs

Ik ben exposant

My Easyfairs

My Easyfairs is jouw persoonlijke bedrijfsprofiel op de beurswebsite waarop je voorafgaand aan de beurs al zichtbaar bent. Je kunt hier tevens alle documenten ter voorbereiding van jouw deelname vinden, waaronder het deelnemershandboek. Ook kun je via My Easyfairs gemakkelijk bestellingen plaatsen ten behoeve van jouw stand.

TIP:
Hoe uitgebreider je jouw online profiel in My Easyfairs vult, hoe meer interessante informatie je over je eigen organisatie deelt voorafgaand aan The Hair X-perience. Zo bereik je al vòòr je daadwerkelijke deelname een interessante doelgroep.

Hoe werkt het?

Als deelnemer ontvang je van ons een e-mailbevestiging van jouw inschrijving voor The Hair X-perience, met hierin alle informatie om optimaal gebruik te kunnen maken van My Easyfairs. Bezoekers van de website kunnen via de deelnemerslijst in één oogopslag kennis maken met jouw bedrijf. Ze klikken op je bedrijfsnaam en vinden zo je bedrijfsgegevens, producten en nieuws. Deze informatie en gegevens beheer je zelf via My Easyfairs. Informatie die je plaatst over jouw laatste innovaties en producten, kunnen bezoekers teruglezen op de beurswebsite. Het is dan ook aan jou hoeveel informatie je deelt met bezoekers van de website.

Heb je vragen over My Easyfairs? Neem gerust contact met ons op via:

Handleidingen

Wanneer je als exposant inlogt in My Easyfairs zie je een tijdlijn opgebouwd uit verschillende stappen. Wanneer je al deze stappen doorloopt en volledig invult, haal je het meeste rendement uit jouw deelname en My Easyfairs. Per stap is een uitgebreide handleiding opgesteld. Bekijk de handleidingen hieronder.

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.