21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Nodig je relaties uit

Ik ben exposant

Uitnodigingenservice

Je kunt nog steeds deelnemen aan onze uitnodigingsservice. Door het deelnemen aan de uitnodigingsservice kun je jouw klanten met korting naar de beurs laten komen. In My Easyfairs vind je jouw persoonlijke digitale uitnodigingslink en diverse materialen om jouw beursdeelname actief te promoten.

Vragen over de uitnodigingsservice? Neem dan gerust contact met ons op via: exhibitoractivation@easyfairs.com

De deadline voor het aanleveren van de uitnodigingsservice is 19 februari

Gratis uitnodiging met bedrijfsnaam

65% van de bezoekers komt binnen via de Uitnodigingsservice van Easyfairs. Alle tijd, opmaak- en drukwerk kosten die je normaal kwijt zou zijn voor uitnodigingen, bespaar je! Relaties die ook in onze e-maildatabase voorkomen, krijgen geen poststuk, maar een e-mail met een unieke registratiecode. In de alle uitnodigingen vermelden we je bedrijfsnaam.

Compleet ontzorgt en AVG-proof

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom hebben we een beveiligde omgeving voor je ontwikkeld waar je met één klik op de knop jouw relatielijsten in kunt uploaden. Zo makkelijk was het uitnodigen van relaties nog nooit! Zo houd je tijd over en kun je jouw beursdeelname optimaal voorbereiden.

Hoge bezoekerskwaliteit

Je wilt rendement halen uit jouw deelname. De bezoekerskwaliteit speelt een grote rol bij het behalen van die doelstelling. Met het aanleveren van een kwalitatief adressenbestand heb je veel invloed op wie je ontmoet.

Gegarandeerd bezoek

Omdat je tientallen tot honderden uitnodigingen verstuurt vanuit jouw naam, hebben veel ondernemers kennisgenomen van jouw bedrijf. Je hebt de kans dat je deze bedrijven ontmoet op de beurs, aanzienlijk verhoogd.

Privacy statement

Allereerst willen we je inzicht geven in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons doet toekomen in de relatie lijsten voor de uitnodigingsservice. Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van jouw relaties. Uiteraard hebben we onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures prima op orde. Het is dus volkomen veilig om jouw relatielijsten door ons te laten verwerken.

  • De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van relaties uit jouw naam.
  • Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.
  • Je uploadt je relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs.
  • Je relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG-proof.
  • Je gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen. Zij behouden de gegevens hierna niet.De gegevens worden na afloop van de vakbeurs vernietigd. Je relaties worden enkel opgenomen in ons database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Voor je op een rij

Jouw bedrijf

De gegevens worden enkel gebruikt voor het uitnodigen van je relaties uit jouw naam.

Geen andere doeleinden

Deze gegevens worden niet voor andere doeleinden gebruikt dan voor doeleinden die in relatie staan tot de uitnodigingsservice.

Beveiligde omgeving

Je uploadt je relatielijsten in de beveiligde omgeving van My Easyfairs Uitnodigingsservice.

Ontdubbeld

Je relatielijsten worden ontdubbeld. De organisatie die dit verzorgt is AVG proof.

Eenmalig gebruik

Je gegevens worden enkel verstrekt aan de mailing handler die de gegevens gebruikt voor het versturen van de uitnodigingen.

Vernietigd direct na afloop

Je relaties worden enkel opgenomen in onze database als zij zelf toestemming geven voor gebruik van hun gegevens.

Veilig en AVG-proof

Omdat wij je voor deelname aan onze Uitnodigingsservice vragen om je relatielijsten aan te leveren geven we je graag inzicht in de manier waarop wij omgaan met de persoonsgegevens die je ons stuurt in deze relatielijsten.

Relatiebeheer

Easyfairs hecht veel waarde aan jouw privacy en die van je relaties. Data van potentiële bezoekers is onmisbaar voor het succes van The Hair X-perience en daarnaast is het een van de meest waardevolle bezittingen van jou als exposant. Daarom gaan we hier concreet mee om en volledig conform de AVG-wetgeving.

Samenwerking

In deze uitnodigingensamenwerking verleen je ons toestemming om eenmalig een fysieke uitnodiging naar het postadres van jouw relatie te sturen. Uiteraard hebben wij onze verwerkingsovereenkomst en onze procedures op orde en deze voldoen aan de AVG-wetgeving. 

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.