21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Promoot je beursdeelname

Ik ben exposant

Laat weten dat je op de Hair X-perience staat

The Hair X-perience biedt jou hét ideale moment om al jouw (potentiële) klanten en relaties te ontmoeten en hen jouw nieuwste producten en diensten te presenteren. In aanloop naar de beurs is het daarom belangrijk om jouw deelname kenbaar te maken bij je (potentiële) relaties. Zo zorgen we samen met jou als exposant voor een beursvloer vol met kwalitatieve bezoekers. Om je beursdeelname kenbaar te maken via alle mogelijke kanalen bieden wij je diverse tools om je deelname te promoten en tot een nog groter succes te maken.

Nodig je klanten persoonlijk uit

Iedere exposant van The Hair X-perience krijgt een unieke registratiecode én een persoonlijke link waarmee bezoekers uitgenodigd kunnen worden. In My Easyfairs kun je zien welke bezoekers zich via jouw code of link geregistreerd hebben. Zo kun je goed bijhouden hoe succesvol je marketingacties rond je beursdeelname zijn!

In My Easyfairs vind je diverse ook marketingmaterialen, zoals het beurslogo in verschillende formaten en een banner. De code, link en materialen vind je in het mapje ‘Marketingmateriaal’ onder ‘Klanten & prospects uitnodigen’. Gebruik ze vooral in je geplande marketinguitingen, zowel print als digitaal. 

TIP

Maak bij je communicatie over The Hair X-perience altijd gebruik van je persoonlijke registratielink en zie wie zich via jouw link registreren.

Sudac tijdens The Hair X-perience 2019

Beste communicatiekanalen

Wat zijn nou de beste kanalen om je beursdeelname goed onder de aandacht te brengen? We zetten een aantal goede opties voor je op een rijtje: 
* Aankondiging op eigen website
* Aankondiging in eigen nieuwsbrief
* Banner in e-mailhandtekening
* Gedrukte uitnodigingskaart meesturen met bijvoorbeeld facturen
* Aankondiging op social media 

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.