21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Smart Badge

Ik ben exposant

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Iedere bezoeker ontvangt een Smart Badge waarmee ze exposantenstands kunnen scannen waarin ze geïnteresseerd zijn en waar ze graag meer informatie over willen ontvangen. Voorafgaand aan de beurs ontvangen alle exposanten een badgereader om op hun stand te plaatsen. Door de badgereader op jouw stand te scannen, ontvangen bezoekers meer informatie over jouw bedrijf door middel van een e-mail. Deze ontvangen ze de ochtend na hun beursbezoek. De informatie wordt rechtstreeks uit je My Easyfairs profiel verzonden.

VERSPREID EENVOUDIG BEDRIJFSINFORMATIE​

Bezoekers die je niet hebt gesproken kunnen op simpele wijze jouw product- en bedrijfsinformatie ontvangen via e-mail door simpelweg jouw badgelezer te scannen met de badge die ze bij binnenkomst ontvangen.

Reduceer Kosten en verspilling

Dankzij digitale bedrijfsinformatie bespaar je op brochures, catalogi en printmateriaal. Dus minder kosten en minder kans dat bezoekers jouw materiaal onderweg ‘verliezen’.

Stimuleer de bezoekerservaring

Bezoekers die jouw badgelezer met hun badge scannen, ontvangen jouw informatie digitaal. Die gegevens kunnen ze heel eenvoudig delen met hun collega’s en kennissen via e-mail of sociale media.

Meer contacten

Om optimaal leads te genereren kun je het gebruik van jouw badgelezer combineren met de Visit Connect tool. Hiermee ben jij in de lead en scan je de badges van interessante bezoekers die je gesproken hebt tijdens jouw deelname.

Meer mogelijkheden

Stimuleer je bezoekers daarnaast om jouw badgelezer te scannen zodat je ook informatie kunt uitwisselen met bezoekers die je niet gesproken hebt.

Vereenvoudig je opvolging na de beurs

Na afloop van de beurs ontvang je een lijst van de bezoekers die jouw bedrijfsinformatie digitaal verzamelden. Klaar met het tijdrovende ingeven van visitekaartjes of contactformulieren.

Wat moet je doen tijdens de beurs?

  1. Plaats de badgelezer op je stand: in het gezichtsveld van de bezoeker, goed bereikbaar en op de juiste hoogte om gemakkelijk te scannen. Advies nodig? We staan voor je klaar! De batterijen van de badgelezer gaan een hele beurs mee.
  2. Breng de badgelezer terug op het einde van de dag op de laatste beursdag.
  3. Na afloop van de beurs ontvang je de lijst van de bezoekers die de badgelezer(s) op jouw stand hebben gescand. Je kunt die informatie ook opvragen via My Easyfairs.
Smartbadge The Hair X-perience
Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.