The Hair X-perience

11 & 12 juni 2023 | Evenementenhal Gorinchem

Het enige complete kappersevent

Een gevarieerde beursvloer met een ruim aanbod aan leveranciers en een uitgebreid programma met demo’s, Look & Learns, lezingen en shows.

Het event voor iedere kapper

Het event trekt ruim 3.000 bezoekers: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Een podium voor jouw producten

The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook om leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

Programma met ongekende mogelijkheden

Niet alleen de beursvloer maar ook de demo’s, lezingen, Look & Learns en shows bieden ongekende mogelijkheden om jouw product of merk te laten zien aan het grote publiek.

Interesse in deelname

Wil jij meer informatie ontvangen over deelname aan de beurs of direct een offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de onderstaande button en dan kijken we samen naar jouw mogelijke deelname.

Extra promotie

Wil jij graag jouw bedrijf extra onder de aandacht brengen door onderdeel te zijn van het programma van The Hair X-perience? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.

In samenwerking met:

BaByliss Cooperatief UA
Scroll naar top

ticketverkoop START MAANDAG 3 APRIL

Wil jij graag een bezoek brengen aan The Hair X-perience 2023? Maandag 3 april om 12:00 uur start de kaartverkoop! Zet deze datum alvast in je agenda en koop jouw kaartje voor het voordeligste tarief van €10,- 

Let op; er zijn maar een gelimiteerd aantal tickets voor deze prijs beschikbaar. Wees er snel bij want op=op!