Waarom bezoeken

Bezoekers

Het bijwonen van The Hair X-perience op 21 en 22 april 2024 is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een buitengewone mix van inspiratie, creativiteit en educatie binnen de wereld van hairstyling.

Dit uitzonderlijke event brengt toonaangevende experts, innovatieve merken en gepassioneerde professionals uit de hele industrie samen, waardoor er een levendige sfeer ontstaat vol nieuwe ideeën en baanbrekende technieken. Of je nu een doorgewinterde kapper bent of aspiraties hebt in dit vakgebied, het bijwonen van The Hair X-perience biedt je onschatbare kansen om adembenemende demonstraties bij te wonen, deel te nemen aan leerzame masterclasses en contact te leggen met gelijkgestemde mensen die jouw passie voor haarstyling delen.

Het ticket is inclusief toegang tot meerdere masterclasses, een uitgebreid showprogramma en diverse presentaties op het inspiratieplein!

inspiratie

Dit event biedt innovatieve merken en gepassioneerde professionals uit de hele industrie samen, waardoor er een levendige sfeer ontstaat vol nieuwe ideeën.

Creativiteit

Creativiteit moedigt jou aan om unieke en innovatieve kapsels te creëren en jouw klanten laten stralen. Doe kennis op tijdens de verschillende shows en demo's.

Educatie

Educatie zorgt ervoor dat jij voortdurend kan leren en groeien in het vak. Leer tijdens een van de masterclasses.

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Tijdens een beursbezoek aan The Hair X-perience is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de Smart Badge technologie kun jij op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. 

Voor ieder wat wils, of je nu een beginnende kapster/kapper, een zzp-er met zaak of een baas van een keten bent, er is voor iedereen wel wat te vinden én te leren.

21 & 22 april 2024
10:00 - 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

Scroll naar top