Waarom bezoeken

Bezoekers

Ben jij opzoek naar inspiratie, nieuwe producten, de laatste trends en innovaties uit de kappersbranche? Dan is The Hair X-perience op 12 & 13 juni 2022 in Evenementenhal Gorinchem iets voor jou. The Hair X-perience is het alles-in-één kappersevent van Nederland en de plek voor iedere kapper, van leerling tot ervaren hairstylist of barber. Dit event bevat een goedgevulde beursvloer met een mix van exposanten van meer dan 100 merken; van distributeurs in kleur- en stylingsproducten tot leveranciers van scharen en van saloninrichters tot brancheverenigingen. Daarnaast is er een uitgebreid programma met vaktechnische demo’s, inspirerende shows, leuke look & learns en interessante lezingen.

Alles-in-één platform

Voor elk niveau, of je nu ondernemer bent of net gestart als kapper in een salon, hebben we interessante programma onderdelen in één van onze area's met vaktechnische demo's, inspirerende shows, leuke look & learns en interessante lezingen..

Het enige complete kappersevent van Nederland

The Hair X-perience biedt exclusief toegang aan professionals uit de kappersbranche.

De ontmoetingsplek van 2022

Heb jij het contact met andere kappers ook zo gemist? The Hair X-perience is de plek om andere professionals uit jouw vakgebied weer te ontmoeten en tips uit te wisselen, dit geheel op gepaste afstand natuurlijk.

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Vanaf komende editie van The Hair X-perience wordt het voor jou nog makkelijker om informatie te verzamelen tijdens je beursbezoek. Door de komst van de Smart Badge technologie kan jij op een eenvoudige manier de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. 

Voor ieder wat wils, of je nu een beginnende kapster/kapper, een zzp-er met zaak of een baas van een keten bent, er is voor iedereen wel wat te vinden én te leren.

B. Postma, bezoeker van The Hair X-perience 2019

11 & 12 juni 2023
10:00 - 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

Scroll naar top