Ik wil exposant worden

Waarom deelnemen?

The Hair X-perience is hét enige en complete vakevent voor de kappersbranche in Nederland en vindt plaats op 30 en 31 mei 2021 in Evenementenhal Gorinchem. In twee dagen tijd ontmoet je meer dan 3.500 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers. The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

The Hair X-perience 2019 demo square

De bezoeker

The Hair X-perience brengt jaarlijks leveranciers, fabrikanten en groothandels  in contact met meer dan 3.500 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

EasyGo

EasyGo is onderdeel van het standaardaanbod van Easyfairs. Een marketingpakket met een breed aanbod aan marketingtools gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie.

COVID-19

Om The Hair X-perience veilig te laten verlopen hebben wij op verschillende manieren de nodige maatregelen getroffen zowel voor de bezoeker als de exposant. Je kunt deze maatregelen teruglezen op onze speciale COIVD-19 pagina.

Aftermovie The Hair X-perience 2019

Jouw stand op The Hair X-perience?

Wil je jouw bedrijf én je merken, producten of diensten onder de aandacht brengen in de kappersbranche?  

 

Scroll naar top