waarom deelnemen

Ik wil exposant worden

The Hair X-perience is hét enige en complete vakevent voor de kappersbranche in Nederland en vindt plaats op 11 & 12 juni 2023 in Evenementenhal Gorinchem. In twee dagen tijd ontmoet je meer dan 3.000 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers. Tijdens het evenement ontdekken bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen, nieuwe technieken en krijgen ze handvatten om hun salon ‘future proof’ te maken.

The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

Ontmoetingsplek

The Hair X-perience brengt jaarlijks leveranciers, fabrikanten en groothandels  in contact met meer dan 3.000 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Alles-in-één platform

Met een gevarieerde beursvloer en programma dat ingaat op de wensen en behoeften van kappers, trekt de beurs bezoekers uit heel Nederland. Zij komen naar de beurs om trends en ontwikkelingen te zien en om zich te oriënteren  op producten en diensten.

Een podium

De beursvloer biedt ongekende mogelijkheden om jouw producten te laten zien aan het grote publiek.  Ook de demo’s, Look & Learns, shows en lezingen zijn een unieke kans om kappers kennis te laten met jouw dienst, merk of product.

Aftermovie The Hair
X-perience 2022

Jouw stand op The Hair X-perience?

Wil je jouw bedrijf én je merken, producten of diensten onder de aandacht brengen in de kappersbranche?  

 

Scroll naar top