21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Wie is de bezoeker?

Ik wil exposant worden

The Hair X-perience, het enige echte kappersevent in Nederland, heeft een succesvolle editie achter de rug. Ondanks de uitdagingen van warm zomerweer, slaagde het evenement erin om een vergelijkbaar aantal bezoekers te trekken als de voorgaande editie. Het toont de toewijding en betrokkenheid van de professionals in de in de kappersindustrie, die graag de nieuwste trends, technieken en producten/diensten willen ontdekken tijdens dit event. Maar nog belangrijker: de branche kwam weer samen.

De volgende editie staat gepland op 21 en 22 april 2024, met een compleet nieuwe opzet, uitstraling en huisstijl. Vaktechniek, hair fashion, trends, business en educatie vormen de kernpijlers van dit evenement, dat professionals de kans biedt om hun kennis en vaardigheden uit te breiden. 

Bezoekers 2023

Functie

Salon Manager
43%
Medewerker salon
25%
ZZP'er
16%
Ambulante kapper
8%
Studenten
8%
0 %
van de bezoekers is beslissingsbevoegd
0 %
van de bezoekers geeft aan de editie in 2024 weer te bezoeken
0
algemeen cijfer vanuit de bezoekers over The Hair X-perience 2023

Belangrijkste reden beursbezoek

Op de hoogte blijven van nieuwe trends en technieken
Oriënteren op producten en/of diensten
Netwerken
0 %
van de bezoekers heeft op de beurs gevonden wat ze zochten
Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.