21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Voorkappers.nl
Voorkappers.nl

Voorkappers.nl

About us

Voorkappers is al bijna 100 jaar dé kappersgroothandel met ruim 15.000 artikelen direct leverbaar via de webshop en het Experience Center in Hoorn. Bij Voorkappers.nl staat persoonlijke service op de eerste plek en bieden wij altijd messcherpe prijzen.

Kennis maken met Farmavita! FarmaVita is een Italiaans bedrijf dat in 1973 werd opgericht in Milaan. Inmiddels zijn zij gevestigd in Varesino (nabij Milaan) en al ruime tijd actief in de cosmetica-industrie. FarmaVita is een dynamische en progressieve onderneming die hoge productkwaliteit, voortdurend onderzoek en gebruik van verantwoorde ingrediënten als hoogste prioriteit heeft. FarmaVita heeft een eigen fabriek met de modernste apparatuur en ontwikkelt zelf de producten in het R&D-laboratorium. Het volledige productieproces van ontwerpen tot verzenden gebeurt onder één dak. De missie van FarmaVita is om professionele haarproducten te ontwikkelen van goede kwaliteit. Inmiddels worden hun producten internationaal in meer dan 40 landen verkocht.

Jobs

Online Marketing Strateeg

Als Online Marketing Strateeg ben je verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en tot uitvoer brengen van onze online (performance) marketing strategie. Als strateeg houd je het dagelijks overzicht over de online marketingactiviteiten, volg je de ontwikkelingen op dit gebied op de voet en ben je de motor achter het innoveren en automatiseren van performance marketing binnen Jan van der Leek B.V. Je bent commercieel, analytisch, denkt strategisch en bent gespecialiseerd in data.

Wanneer je kiest voor Jan van der Leek / Voorkappers kies je voor een fijne en open werkomgeving. Maar je kiest ook voor een groeibedrijf! Elk seizoen zie jij, samen met ruim 30 collega’s als eerste de nieuwste trends en musthaves voorbij komen. Maar je kiest ook voor een gezond, ambitieus en echt Nederlands familiebedrijf. Een omgeving waar je gezien wordt en waar ondernemerschap en eigen initiatief gewaardeerd worden.

Meer informatie: https://nl.indeed.com/cmp/Jan-Van-Der-Leek-Bv/jobs

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.