21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

FarmaVita Professional
Voorkappers.nl

FarmaVita Professional

Ons nieuwe merk!

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

FarmaVita Professional
FarmaVita is een Italiaans bedrijf dat in 1973 werd opgericht in Milaan. De missie van FarmaVita is om professionele haarproducten te ontwikkelen van goede kwaliteit. Inmiddels worden hun producten internationaal in meer dan 40 landen verkocht.

Productlijnen van FarmaVita
FarmaVita heeft diverse productlijnen ontwikkeld om in te spelen op de behoeften van iedere professional en klant. Ontdek alle productlijnen van FarmaVita:

Backbar
FarmaVita Backbar is een professionele lijn aan haarverzorgingsproducten. Backbar is ontwikkelt als essential collection. Het assortiment is dan ook mooi compact en bevat enkel de producten die je écht nodig hebt in de salon. Het volledige assortiment is Mix & Match om gepersonaliseerde haarverzorging routines op maat aan te bieden aan de klant.

HD Lifestyle
FarmaVita HD Lifestyle is een zeer uitgebreide, professionele en volledige lijn met stylingsproducten. HD Lifestyle is ontworpen met skin care science in gedachten. Deze wetenschap is meegenomen en doorgevoerd in stylingproducten die voldoen aan de wensen van iedere klant. Aan elk haartype is gedacht.

Life Color Plus
FarmaVita Life Color Plus is een professionele, permanente haarkleuring met langdurige kleur en 100% grijsdekking. Bij de verflijn horen ook bijpassende oxydanten om het resultaat te versterken. De formule van Life Color Plus is verrijkt met Excelsa hP Technology om het haar van de beste verzorging te voorzien tijdens het kleuren.

EVE Experience
FarmaVita EVE Experience heeft een assortiment aan milde, maar krachtige kleuring- en ontkleuringsproducten die het haar met respect behandelen. EVE Experience Haarverf is een permanente haarkleuring die vrij is van PPD en Resorcinol en met een minimale hoeveelheid ammonia. Deze schone formule geeft perfecte kleurresultaten en 100% grijsdekking terwijl hij ook mild is voor het haar en de hoofdhuid.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.