21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Salonbezoek
Salonbezoek

Salonbezoek

About us

Software van Salonbezoek helpt jou sneller en effectiever je salon te managen, zodat jij je weer bezig kunt houden met hetgeen wat je het liefst doet: het verzorgen van je klanten. Onze software is speciaal ontworpen voor salons. Van kapsalon tot nagelstudio, van massagesalon tot barbershop. Salonbezoek software is er voor iedere ambitieuze saloneigenaar in de kapper-, beauty- en wellnessbranche, die zijn/haar kostbare tijd effectiever wil benutten.

News

Jobs

Stage: junior accountmanager

Voor deze stage zoeken we een gemotiveerde student die niet bang is om de telefoon op te pakken en graag in contact staat met onze (potentiële) klanten. Verder zullen je werkzaamheden bestaan uit: Acquisitie, offertes maken, mail en telefonisch contact met onze klanten, aftersales en mag je mee naar klantbezoeken en verkoopgesprekken.

View Jobs Ads »

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.