21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Waarom bezoeken

Bezoekers

The Hair X-perience 2024 ondergaat een transformatie en presenteert zich met een vernieuwd concept op 21 en 22 april 2024. Dit event, dat bekend staat als dé ontmoetingsplek voor gepassioneerde vakprofessionals, vormt een onmisbare schakel tussen professionele kappers en innovatieve leveranciers.

De beursvloer wordt omgetoverd tot een bruisend inspiratieplein, waar gerenommeerde topmerken en veelbelovende nieuwkomers hun betrokkenheid met de branche tonen. Deelnemers die we al bekend mogen maken zijn o.a. Aveda, Trinity Haircare, BaByliss PRO, Wahl Professional, KIS Haircare, Inline, REDKEN en L’Oréal Professionnel.

Het event biedt meer dan alleen een inspiratieplein vol producten en innovaties. Het uitgebreide Masterclass programma omvat sessies waarin toonaangevende kappers, zoals Arjan Bevers (Coiffure Award winnaar 2023) en Natasja Keijzer (Creative Director KIS Haircare) hun kennis delen. Ook de Nederlandse Haarmodelijn presenteert tijdens een toffe masterclass de trends van 2024. Trinity Haircare richt zich op de magie van Calligraphy Cut.

Een bijzondere toevoeging dit jaar is de samenwerking met de Coiffure Award. Tijdens The Hair X-perience worden alle genomineerden voor deze prestigieuze award tentoongesteld. Bezoekers krijgen de unieke kans om hun stem uit te brengen voor de ‘Consumer Award’. Het bijwonen van The Hair X-perience op 21 en 22 april 2024 is een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een buitengewone mix van inspiratie, creativiteit en educatie binnen de wereld van hairstyling.

Het ticket is inclusief toegang tot meerdere masterclasses, een uitgebreid showprogramma en diverse presentaties op het inspiratieplein!

''Bij Aveda zijn wij blij dat we onze samenwerking met een professionele organisatie zoals The Hair X-perience kunnen voortzetten. We kijken ernaar uit om opnieuw veel salonprofessionals te ontmoeten tijdens dit evenement. Voel je vrij om onze stand te bezoeken voor informatie over de nieuwste haartechnieken, onze producten en de laatste trends.''

inspiratie

Dit event biedt innovatieve merken en gepassioneerde professionals uit de hele industrie samen, waardoor er een levendige sfeer ontstaat vol nieuwe ideeën.

Creativiteit

Creativiteit moedigt jou aan om unieke en innovatieve kapsels te creëren en jouw klanten laten stralen. Doe kennis op tijdens de verschillende shows en demo's.

Educatie

Educatie zorgt ervoor dat jij voortdurend kan leren en groeien in het vak. Leer tijdens een van de masterclasses.

Maak kennis met de Smart Badge technologie

Tijdens een beursbezoek aan The Hair X-perience is het heel gemakkelijk om informatie te verzamelen. Met de Smart Badge technologie kun jij op eenvoudige wijze de interessante stands scannen met de bezoekersbadge die je bij binnenkomst ontvangt. Na afloop van het bezoek ontvang je alle informatie van de gescande stands direct in de mailbox. 

Voor ieder wat wils, of je nu een beginnende kapster/kapper, een zzp-er met zaak of een baas van een keten bent, er is voor iedereen wel wat te vinden én te leren.

21 & 22 april 2024
10:00 - 17:00 uur

Evenementenhal Gorinchem

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.