21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Multiwave 3D-rollen 78 stuks
Diana Beauty & Creative

Multiwave 3D-rollen 78 stuks

Multiwave 3D - professionele rollers die, dankzij hun constructie met verschillende diameters op één roller, u in staat stellen om onregelmatige krullen en golven te krijgen in een oneindig aantal varianten

Share:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Multiwave 3D – professionele rollers die, dankzij hun constructie met verschillende diameters op één roller, u in staat stellen om onregelmatige krullen en golven te krijgen in een oneindig aantal varianten.

Het wordt gebruikt met traditionele spiraalwikkeling, maar dankzij de structuur is het resultaat uniek. Dankzij hen vergeet u saaie, regelmatig kunstmatig ogende krullen.

Multiwave 3D-rollers zullen zich niet alleen bewijzen voor permanenten. Ze zijn ook een geweldig hulpmiddel om af en toe een kapsel of andere styling te maken.

Sectoren “A – B – C” in MULTIWAVE 3d verschillen aanzienlijk van elkaar. Het is mogelijk om het haar meerdere keren om elke sector te wikkelen door het aantal windingen tussen sectoren te variëren, afhankelijk van het gewenste effect. De brede structuur van de gaten zorgt voor een snellere droging bij het stylen en uitstekende permanentbalsem en neutraliserende vloeistof.

Contact Information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.