21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

waarom deelnemen

Ik wil exposant worden

The Hair X-perience is hét enige en complete vakevent voor de kappersbranche in Nederland en vindt plaats op 21 & 22 april 2024 in Evenementenhal Gorinchem. In twee dagen tijd ontmoet je meer dan 3.000 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers. Tijdens het evenement ontdekken bezoekers de laatste trends en ontwikkelingen, nieuwe technieken en krijgen ze handvatten om hun salon ‘future proof’ te maken.

The Hair X-perience is dé plek om je merk en producten een podium te geven, maar ook leads te genereren, je naamsbekendheid te vergroten en bestaande relaties te ontmoeten.

Waarom deelnemen?

Als deelnemende leverancier heb je de unieke kans om direct in contact te komen met je doelgroep, te netwerken en je merk en/of product te presenteren. 5 redenen om deel te nemen aan The Hair X-perience:

1. Je versterkt en inspireert de branche.
Door jouw deelname toon je betrokkenheid naar de gehele kappersbranche.

2. Kom in contact met gerichte, hoogwaardige leads.
Daarmee kun je inhaken op behoeftes en nieuwe kansen creëren.

3. Je vergroot je brand awareness.
Door aanwezig te zijn bij The Hair X-perience onderscheid je jezelf, vergroot je je bereik en versterk je je naamsbekendheid.

4. Je hebt de kans om jouw bedrijf/merk neer te zetten via thought leadership.
Positioneer jezelf als autoriteit en kennisleider via een show of masterclass.

5. Je hebt een ultieme kans om te netwerken.
Ga in gesprek met vakgenoten en doe waardevolle kennis op.

DEELNEMEN?
Je kunt op diverse manieren deelnemen. Dit kan als business partner, event partner of als deelnemer aan het inspiratie- en netwerkplein.

Ontmoetingsplek

The Hair X-perience brengt jaarlijks leveranciers, fabrikanten en groothandels  in contact met meer dan 3.000 potentiële klanten: van eigenaren en managers van salons tot werknemers, zelfstandige kappers en barbers.

Alles-in-één platform

Met een gevarieerde beursvloer en programma dat ingaat op de wensen en behoeften van kappers, trekt de beurs bezoekers uit heel Nederland. Zij komen naar de beurs om trends en ontwikkelingen te zien en om zich te oriënteren  op producten en diensten.

Een podium

De beursvloer biedt ongekende mogelijkheden om jouw producten te laten zien aan het grote publiek.  Ook de demo’s, Look & Learns, shows en lezingen zijn een unieke kans om kappers kennis te laten met jouw dienst, merk of product.

Aftermovie The Hair
X-perience 2023

Jouw stand op The Hair X-perience?

Wil je jouw bedrijf én je merken, producten of diensten onder de aandacht brengen in de kappersbranche?

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.