21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Superli

Superli

About us

Superli ’37 is de plek waar met zorg, passie en toewijding de beste Eau de Colognes en Haartonics van Nederland worden geproduceerd.

Wesley Wouters, Jolanda Krams, Daisy Wouters en Jeroen van der Meijde vormen het team dat op geheel klassieke wijze deze producten voor u maakt.
Een authentiek origineel handgemaakt product. Laat je verrassen door de heerlijke geuren waar je uren van kunt genieten of verfris jezelf met het beste Ijswater. Kom kennis maken met deze en andere klassieke kappersproducten als échte menthol en eucalyptus shampoo of één van onze klassiek styling producten. Alle producten worden door ons zelf geproduceerd en zijn dus nergens anders te vinden.

Origineel, Klassiek… de producten van toen met de kwaliteit van vandaag; Welkom…bij Superli ’37. Een familie bedrijf sinds 1937

Products

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top

Belangrijke update

Met pijn in ons hart hebben wij de keuze moeten maken om The Hair X-perience, die gepland stond op 21 en 22 april 2024, te annuleren. We waarderen iedereen die zich heeft ingezet om van The Hair X-perience een succes te maken, helaas hebben we het tij niet kunnen keren.