21 & 22 april 2024 | Evenementenhal Gorinchem 

Sudac Hair and Beauty
Sudac Hair and Beauty

Sudac Hair and Beauty

About us

Sudac is dé kappersgroothandel voor professionals in haarverzorging. Sudac biedt diverse concepten onder één dak, altijd exclusief voor de kapper.

Ken jij POP al? Een Nederlands betaalbaar kwaliteitsmerk écht exclusief voor de professional. POP bestaat uit een compleet maar overzichtelijk assortiment colour, care en styling producten. POP is 100% vegan, vrij van parabenen, siliconen en PPD. Vanuit de POP Hair Academy is er een brede vaktechnische ondersteuning, zowel fysiek als online waarin het contact met de klant centraal staat.

Volg POP via de socials:
https://www.facebook.com/perfectonpeople
https://www.instagram.com/pop_perfectonpeople/

Nieuwsgierig geworden naar POP? We vertellen je er graag meer over en komen graag met jou in contact! Onze accountmagers Marieke, Delano en Cees zijn bereikbaar via hallo@perfectonpeople.com.

Op de stand van Sudac maak je ook kennis met Double True hair extensions. Double True hair extensions zijn exclusief beschikbaar voor geselecteerde, professionele kapsalons. De productie en distributie hebben wij vanaf de tempel tot de salons helemaal zelf in de hand. De extensions van Double True zijn van absolute topkwaliteit en uitsluitend van 100% echt haar uit India. Enkel de best geselecteerde extensions voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen van Double True. Zo is al ons haar Remy hair. Dat wil zeggen dat de haarschubben in dezelfde richting lopen waardoor het haar niet gaat klitten. De extensions hebben natural ends. Dat houdt in dat de extensions een aantal centimeter langer zijn dan wordt aangegeven. Hierdoor verlies je geen lengte bij het knippen van het haar.
Double True biedt jou een ruim assortiment echte Indiaas Remy hair extensions met diverse applicatie technieken. Lengtes variëren van 30 cm tot wel 60 cm en zijn verkrijgbaar in meer dan twintig kleuren. Alle haarverlenging technieken zijn een uitstekende manier om jouw salon te onderscheiden van andere salons en het rendement van je salon te verhogen. Bij het zetten van extensions komt echt vakmanschap om de hoek kijken. Om deze technieken onder de knie te krijgen is praktijkervaring vereist. Great Hair Professionals B.V. biedt trainingen aan in het zetten van weave-, tape- en bonding extensions.

Volg Double True via de socials:
www.facebook.com/doubletrueextensions
www.instagram.com/double.true

Nieuwsgierig geworden naar Double True? Neem gerust contact met ons op via info@doubletrue.nl.

News

Jobs

Contact information

Contact us

Scroll naar top